sâmbătă, 6 octombrie 2012

Bandiții din primăria Târgu-Mureș anunță pe siteul pe bani publici înființarea filialei Fundației Creștin –Democrate. Derbedeii din PDL nu au limite!




Bandiții din  primăria Târgu-Mureș anunță pe siteul pe bani publici  înființarea filialei Fundației Creștin –Democrate. Derbedeii din PDL nu au limite!
La cinematograful Arta, pe care șmecherașii lui Florea au pus mâna și alți șmecherașii au găsit motivul să își facă afacerile de sute de mii de euro,cu scuze de recompartimentări, acces, cumpărări diverse și alte șmecherii de partid, oameni care miros a PDL de la o poștă fac întruniri politice! Nu ne putem aștepta la nimic bun de la șmecherașii din primărie care găzduiau în primărie o întâlnire a femeilor din PDL și va fi interesant de urmărit cum va da ochii cu Simion Costea  primarul Florea, care, ca șef al PDL Mureș, trăgea pentru propaganda lui EBA,  fiică a lui taică-su care trebuia băgată la Bruxelles, deși Târgu-Mureșul avea un candidat la europarlamentare care mai și fusese consilier acolo, pentru Frunzăverde! Atenție, la cinematograful Arta , în urmă cu nu mult timp,  alți șmecheri  faliți născuți din PDL ofereau distincții unor cetățeni, pe calcule politice și de etnie.

Marţi, 9 octombrie 2012, începând de la ora 12.00, la Cinematograful ARTA va avea loc ceremonia de lansare a filialei Tîrgu-Mureş a Fundaţiei Creştin-Democrate . Evenimentul, organizat în colaborare cu Fundaţia Konrad Adenauer, va debuta cu o dezbatere pe tema Europa regiunilor, Europa naţiunilor.

La ceremonia de lansare sunt invitaţi domnii: Teodor Baconschi – preşedintele Fundaţiei Creştin-Democrate, dr. Dorin Florea – primarul Municipiului Tîrgu-Mureş, Adrian Papahagi - vicepreşedintele FCD, dr. Eugeniu Nistor – preşedintele filialei FCD Tîrgu-Mureş, prof.dr. Cornel Sigmirean – preşedintele Senatului Universităţii Petru Maior, prof. univ. dr. Radu Carp – facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti, dr. Simion Costea, Facultatea de Ştiinţe şi Litere a Universităţii Petru Maior.
Oricum asta e nimic pentru ce au mai pus pe site găinarii de la PDL și politrucii din primărie: atacul rasist la adresa țiganilor și minciuna pe bani publici, vandali în campania lui Florea, cu idioți de funcționari publici care nu au voie să facă campanie electorală și au bube și în dosare.  DNA și CNCD, anchetați?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.