vineri, 12 octombrie 2012

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș fac lobby pentru FCM-ul de partid



Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș fac lobby pentru FCM-ul de partid
Că bandiții din Târgu-Mureș și-au tras loc de divizie a doua de la primar PDL de Sânnicolau Mare, că profitor a fost Florea, ca și candidat și clanul Maior, ca și beneficiar ai banilor publici (atenție, ați cumpărat pentru afaceriștii PDL până și instalația de nocturnă de 200.000 de euro, dar asta e nimic pe lângă mega-șmecheriile pentru sport prin Țerbea și alții din camarilă!), că șefii de asociații de proprietari, controlați cu autorizații de șmecheri, încearcă să plaseze  câte 10 legitimații, ca să deconteze băieții de partid ceva,  că galeria are gratuitate pe autobuze subvenționate și intrare la Week-end, acolo unde prostul de târgumureșean plătește taxă,  o știe oricine. Mai nou, șmecherașii din primărie fac și reclamă la meciuri pe siteul instituției! Pe când, ordinarilor, raportul despre banii publici strecurați pe afacerea pedelistă, raportul cu milioanele de euro încasate ca drept de televiziune și din vânzarea fotbaliștilor(Bumba, ultimul caz) și raportul cu banii dați pseudo-antrenorilor care s-au făcut că antrenează și au primit zeci de mii de euro pomană? Bandiților, o asociere înseamnă că și tu trebuie să contribui din veniturile realizate, nu doar să pompezi banii publici în șmecheriile PDL și în afacerile puse de șmecherașii pe bani publici și duhoare portocalie pe alte nume!

Antrenorul principal Daniel Isăilă a prefaţat partida de sâmbătă, din etapa a VII-a, a Ligii a II-a, dintre FCM Tîrgu-Mureş şi Voinţa Sibiu:
"Va fi un meci între două echipe cu orgoliul rănit, după retrogradările din sezonul trecut. Noi trebuie să creştem de la meci la meci şi să obţinem cele 3 puncte. Nu pot spune că pauza de 3 săptămâni a fost bună sau rea, dar ne-a permis să avem o formă sportivă bună şi ne-am pus la punct cu pregătirea tehnico-tactică. În opinia mea, actualul clasament ridică mari semne de întrebare cu privire la valoarea ligii secunde. Şi asta pentru că două formaţii care au promovat se află pe primele 2 locuri."
Partida dintre FCM Tîrgu-Mureş şi Voinţa Sibiu se va disputa sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11, pe stadionul Trans-Sil.
Biletele de intrare la acestă partidă se vor pune în vânzare de vineri, la casa de bilete a stadionului. Preţul unui tichet este de 5 LEI, intrarea generală.
Programul de vânzare:
VINERI - 12 OCTOMBRIE,  între orele 16.30 - 19.00
SÂMBĂTĂ - 13 OCTOMBRIE, între orele 09.00 - 11.00
La această partidă, cei care vor achiziţiona un bilet de intrare, pe lângă programul de meci, vor intra în posesia şi a unei fotografii de prezentare a echipei, însoţită de calendarul competiţional al turului.
Începând cu acest joc, clubul FCM Tîrgu-Mureş va emite abonamente gratuite pentru toţi foştii mari jucători ai Tîrgu-Mureş-ului. Mai mult, conducerea clubului a luat decizia de a nu mai emite invitaţii gratuite, în afara celor prevăzute de protocol şi regulament.
Suporterilor formaţiei le sunt pregătite şi alte surprize, împreună cu partenerii clubului, La Teo şi Tempo. Astfel, la fiecare partidă de pe teren propriu, 2 suporteri pot câştiga, prin tragere la sorţi, câte o cină împreună cu unul sau doi jucători ai lotului.
Vă aşteptăm la meci pentru a striga împreună: Hai FCM ! Hai Tîrgu-Mureş !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.