joi, 4 octombrie 2012

Creşterea impozitelor şi taxelor locale...o măsură abuzivă. Cheltuirea banilor pe firme cu care au intrat pedeliștii în funcții publice și pe firme dedicate e… normală!



Creşterea impozitelor şi taxelor locale...o măsură abuzivă. Cheltuirea banilor pe firme cu care au intrat pedeliștii în funcții publice și pe firme dedicate e… normală!
Din ciclul ce au mai debitat alții, articol de pe siteul primăriei Târgu-Mureș. Desigur, băieții ăștia nu văd partea bună în creșterea impozitelor și taxelor locale: mai mulți bani pentru firmele PDL și camarilă, adică ăia 8-10 întreținuți pe bani publici. Păi nu ar fi buni niște bani după ce șmecherii PDL au sărăcit bugetul cu sute de mii de euro pe Transporturile terestre ocazionale ale primăriei pe firmă dedicată, Siletina, cu afacerile (tractor, balon, aspirator, unelte) pe Asociația Protecting People, pe instalația de nocturnă pe familionul lui Maior (doar 200.000 de euro), pe afacerile Bența, Borșan, Cătană, Maior etc pe sport, reparații, pe sutele de mii de euro pe propaganda pentru primărie și Maior, prin firme cu televiziuni de orientare PDL, pe pișcoturile șmecherilor, pe străzi cu 7 sau 8 firme cu preț stabilit împreună, pentru parii și acoperișul pentru care Senin e pomenită de gașca din primărie cu câte 800 de euro pe loc de parcare o mașină și așa mai departe? Dacă nu se adună bani la buget de unde plătiți, mă, șmecherii votului etnic, milioanele de euro de la Week-end, Platou, afacerile pe cinema Arta și miile de indicatoare rutiere cadou pe Kiss Unicum! Faceți pe lupii moraliști după ce faceți praf banii târgumureșenilor pe invenții și ca: sponsorizare club brașoveanul Țerbea, închirat scaune la Țerbea, aspersoare pentru alei, pentru că natura nu e bună pentru pungași, ei vor răcitoare de aer!  Dar niște parcări pentru elicopterul (lui Țerbea, Diaconescu, alții ca ei) sau vreun port la Week-end nu ați gândit?!
P.S. Așteptăm ca bandiții de partid să aducă nota de plată pentru mii de euro, banii cheltuiți pentru propaganda electorală pe primărie (afacerile vandali de la sereiști expirați, scrisori deschise în plic închis, pentru ponegrirea candidatului UDMR, folosirea cretinilor cu statut de funcționar public și cu pupat fundul politic) și să lase jegurile de afaceri pe pedelist de la pedelist, că votul etnic nu va merge la nesfârșit și românul va vota în primul rând împotriva celui care îi face pagubă astăzi, pe firme de partid și pe minciună și nu împotriva pericolului… legendar (maghiarul care vrea să fure ce poate fura românul real sau autonumit!).

În calitate de primar al Tîrgu-Mureşului şi de vicepreşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România, dr. Dorin Florea consideră că măsura privind creşterea taxelor şi impozitelor locale ar fi una abuzivă.

        Totodată, aceasta ar încalca flagrant un principiu stabilit privind autonomia administraţiilor publice locale, singurele în măsură să decidă asupra gestionării fondurilor proprii.

        Autorităţile locale participă substanţial la colectarea veniturilor, în condiţiile în care se înregistrează o scădere de 10% a impozitului pe venituri.

        Prioritatea ar trebui să o constituie adoptarea unor măsuri economice care să determine creşterea şi nu diminuarea veniturilor la bugetele administraţiilor locale, este de părere edilul şef al municipiului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.