joi, 11 octombrie 2012

Disperare mare a șmecherilor din Primăria Târgu-Mureș. Afișe la școli pentru transport gratuit (adică din bani publici și, desigur, pe Siletina cu care a intrat Maior în primărie)



Disperare mare a șmecherilor din Primăria Târgu-Mureș. Afișe la școli pentru transport gratuit (adică din bani publici și, desigur, pe Siletina cu care a intrat Maior în primărie)
Gașca din primărie, atunci când nu pune pe site minciunile ordinare și în atenția organelor abilitate (vandali imaginari, din minți de bolnavi după manipulare etnică, afacerea cu autocolante din bani publici pe licitatatiapublica cu săptămâni înainte ca borfașii din primărie să afle de atacul…vandalilor, afacerea cu scrisori deschise, din banii prostimii!) sau nu manipulează cu rasismul (țiganii care își fac cuibul care trebuie stârpit de comunitari, situație evitată dacă îi lăsam pe hoții de partid să îi dea ștrandul lui Florea și firmelor PDL abonate la primărie, pe sutele de mii de lei ai târgumureșenilor!) face, de disperare, lobby pentru transport elevi la bazine! După ce bandiții au inventat Studcard de partid, transport de vârstnici (subvenționat sau gratuit, parcă de la 57 de ani în sus!) s-au inventat afacerile pe… bazine. Întâi balon pentru bazine, de peste 200.000 de euro, prin firmă abonată, iar bandiții de partid au venit pe propaganda de partid cu o asa-zisă listă de 400 de mămici și tătici care salută achiziția pe bani publici și pe firmă care trăiește de nici un an  din afacerile cu primăria lui Florea. Iar pentru că e criză la privat și e an de propagandă electorală, șmecherașii PDL au venit cu transport gratuit la bazin (adică subvenționat de târgumureșeni!). Ce decontează și cât, după modelul Studcard, acolo unde fuseseră emise vreo 7.000 de legitimații, la nici 15.000 de studenți în Târgu-Mureș, să verifice DNA și Curtea de Conturi!
Ca idee despre ce afaceri a fost vorba în rândurile de la început. Așteptăm anchetele DNA și Curtea de conturi:
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856





Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL



Cod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059

Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Autocolante A4



CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 01.04.2012 20:58



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0





Detaliu achizitie



Denumire: [DA2850300]

Autocolante a€“ format A4



Cantitate: 3000.00

(bucata)



Data initiere: 23.04.2012 14:27



Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )



Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0



Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!

Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.

Citeste mai mult: SRI Mureș, 6 săptămâni de la mega-manipularea etnică, cu vandali închipuiți,pentru propaganda lui Florea! Te simți sau joci în echipa PDL?

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș anunță că s-a stârpit… cuibul de țigani! Găinarii care au inventat vandalii în campania electorală a lui Florea, atenție SRI  și DNA Mureș, promovează rasismul!

Poliţia Locală a stârpit cuibul de ţigani de la Ştrandul 1 Mai

Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.

Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.

Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului “Bazine de înot”, realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.

Citeste mai mult: Bandiții din Primăria Târgu-Mureș anunță că s-a stârpit… cuibul de țigani! Găinarii care au inventat vandalii în campania electorală a lui Florea, atenție SRI și DNA Mureș, promovează rasismul!

Bazinul olimpic acoperit din Weekend asigură toate condițiile pentru practicarea înotului, prin organizarea unor cursuri de inițiere pentru preșcolari și școlari antrenați de instructori de specialitate. Costul unui antrenament este de 3 lei, costul total fiind de 90 de lei. Transportul de la unitatea de învățământ la bazin și retur este ASIGURAT de Primăria Târgu-Mureș GRATUIT! Ca noutate în domeniu, vă informăm că SIGURANȚA COPILULUI Dvs. Pe întreaga durată a cursurilor de înot ESTE GARANTATĂ, fiind monitorizată permanent prin CAMERELE DE SUPRAVEGHERE DIN INCINTA BAZINULUI, acestea putând fi accesate, în direct, de la domiciliu sau locul de muncă prin intermediul siteului Primăriei Târgu-Mureș. Așadar, șmecherașii de partid ai banului public vor să muncească în anii preleectorali și electorali. Pentru acesta au cumpărat, anul trecut, balon acoperitor, cu 200.000 de euro pe firmă înființată cam atunci, se laudă că transportul elevilor la școală și până la școală este gratuit pentru copil (dar, în realitate, decontat din bani publici, după exemplul Studcard sau abonamente pentru oameni în vârstă. Șmecherii au pus, deci, bazele unui fel de Studcard pentru preșcolari și școlari. Dumneavoastră plătiți 3 lei pe oră cursul, vi se mai iau 4 lei (bilet dus-întors) din bugetul local pentru așa-zisa gratuitate pe firma cu care a intrat Maior în primărie, iar niște șmecherași pun camerele de supraveghere, desigur, doar din bani publici, de alte mii de euro, probabil și spre bucuria pedofililor. Dacă mai adăugăm că scrisorile de înștiințare au fost trimise prin Poșta Română (ca pedelistul Eugen Crișan aduce ceva la bunăstarea instituției), avem imaginea unei alte afaceri pe bani publici și pe firme private, dintre care unele abonate la mila primăriei. Dar dacă tot suntem la capitolul băieți deștepți din primărie, poate ne spun mai-marii cum e cu procesul acela pierdut cu firma lui Moga, inclusiv pe executare silită, pentru reparațiile la bazinele de la Weekend și cine sunt vinovații din PNȚCD, UDMR, PDL, care au reușit să facă bugetul local mai slab cu aproximativ un milion de euro. Pe ce pariem că șmecherașii nu vor sufla nimic despre poveste în campanie, urmărind doar să-și proslăvească conducătorul iubit cu idei de afaceri în ani de criză pe banii noștri și pe firmele abonate?! Hai, sictir, populație, aici e Târgu-Mureș și trebuie să acceptați toate șmecheriile românilor?

Citeste mai mult: Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș au mai pus de o afacere de imagine electorală și pe bani publici: un fel de studcard pentru preșcolari și școlari amatori de înot!

Stimate domnule primar dr.Dorin Florea

Stimate domnule viceprimar Claudiu Sergiu Maior



Suntem un numeros grup de părinţi ai copiilor care practică diverse sporturi la cluburile de profil din municipiul nostru, Tîrgu-Mureş. Vă scriem pentru că dorim să ne exprimăm aprecierea pentru eforturile depuse de Primăria Tîrgu-Mureş în edificarea şi finalizarea într-un timp record a unui obiectiv extrem de important pentru întreaga mişcare sportivă din oraşul nostru: este vorba de bazinul olimpic acoperit cu balon presostatic din incinta complexului Week-End. Extraordinara şansă oferită sutelor de copii şi juniori din Tîrgu-Mureş de a se antrena într-o bază sportivă de nivel european dovedeşte încă o dată atenţia cu care vă ocupaţi de formarea complexă a tinerei generaţii din oraşul nostru. Chiar şi cei mai circumspecţi cetăţeni ai municipiului trebuie să recunoască faptul că în ultimii trei ani, întreaga mişcare sportivă a Tîrgu-Mureşului a fost revitalizată prin sprijinul Primăriei. Astfel, după cum toată lumea o ştie, s-au înregistrat performanţe notabile la nivel naţional şi internaţional, fapt ce ne face să credem că toate aceste eforturi financiare şi profesionale nu au fost în zadar. Socializarea, spiritul de echipă, voinţa, dezvoltarea armonioasă sunt doar câteva din atributele cu care s-au îmbogăţit copii noştri, copii oraşului.

Prin urmare, în mod public, ne exprimăm aprecierea pentru încurajarea mişcării sportive tîrgumureşene, ceea ce va însemna în viitor o generaţie puternică, crescută în spiritul competiţiei şi fair-play-ului.



Cu deosebit respect, tîrgumureşeni:



Citeste mai mult: Scrisoare a 400 de părinţi şi cetăţeni ai Târgu-Mureşului către conducătorii iubiți care fac afaceri pe banii lor și pe firma abonată la bani publici! Omagiu fierbinte șmecherilor iubiți, pentru investiția de 200.000 de euro și pentru propaganda ratată întru slava portocalie!

Aici sunt banii dumneavoastră! Ca să știți ce ați votat în Târgu-Mureș și  ce firme câștigă: Asociația Protecting People (1)


Cum este încă campanie electorală este necesar ca târgumureșeanul să afle și ce nu știe, nu i se spune sau i se ascunde de către angajații lui fără calificare în domeniu, dar cu carnet de partid și încredere prin vot etnic sau nu. Haideți, deci, să luăm la puricat câteva dintre firmele care au prostul obicei să câștige în mod repetat, concurând sau primind direct pomana singure – sau ca firme ale unora din PDL sau ale neamurilor lor – la primăria condusă de șeful de partid!

Afacerea Asociația Protecting People

La această adresă găsiți amănunte despre o asociație care în 12 luni a reușit să facă afaceri de peste 250. 000 de euro cu primăria lui Florea, mai precis, conform licitațiilor, băieții șmecheri din primărie vroiau să dea peste 200.000 de euro pe balon, 13.000 de euro pe autospecială de stropit pista, 15.000 de euro pentru echipamente de grădinărit, 13.000 de euro pentru tractor, 12.000 de euro pe joc gonflabil!

http://www.firme.info/asociatia-protecting-people-cui28554413/

Oras: Mures Tirgu

Cod Unic de Identificare: RO 28554413

Nr. Registrul Comertului: -/-/-

Stare societate : INREGISTRAT din data 27 Mai 2011

Anul infiintarii : 2011

Și să vedem ce afaceri a primit prin grija șmecherilor din primărie, cu mențiunea că datele sunt cele publicate pe acest blog de-a lungul anului și e posibil ca numărul afacerilor să fie mai mare:

1)Autospecială de curățat și stropit pistă de alergare: 13.500 euro maxim!

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures







Ofertant: ASOCIATIA PROTECTING PEOPLE



Cod de identificare fiscala: 28554413



Adresa: str Mureseni nr 11, Targu Mures



Telefon: 0724009080



Fax: 0265-252 102



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Autospeciala de curatat si stropit



CPV: 34144430-1 -



Vehicule de curatare a strazilor (Rev.2)



Unitate de masura: buc



Data publicare: 09.02.2012 10:38

Detaliu achizitie



Denumire: [DA2629425]



Autospeciala de curatat si stropit pista de alergat



Cantitate: 1.00



(buc)



Data initiere: 09.02.2012 11:55



Data limita etapa: 14.02.2012 17:00



( Ofertare )



Pret maximal: 58,830 RON



(13,511.71 EUR)





2) Afacerea echipamente de grădinărit, de vreo 15.000 de euro

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures















Ofertant: ASOCIATIA PROTECTING PEOPLE







Cod de identificare fiscala: 28554413



Adresa: str Mureseni nr 11, Targu Mures



Telefon: 0724009080



Fax: 0265-252 102











Detaliu produs / serviciu / lucrare







Denumire: Diverse echipamente de gradinarit







CPV: 16160000-4 -



Diverse echipamente de gradinarit (Rev.2)







Unitate de masura: bucata







Data publicare: 12.04.2012 18:51







Descriere:



Oferta este compusa din urmatoarele articole:



ARTICOL UM CANT. PU TOTAL LEI



flex mare buc 1 1187 1187



flex mic buc 1 540 540



circular manual buc 2 1049 2098



pistol de lipit buc 1 159 159



trimmer buc 1 1340 1340



suflanta buc 1 1400 1400



grebla frunze buc 75 47 3525



maturi buc 20 33 660



freza buc 1 1390 1390



masina de gauritbuc 1 847 847



masina autofiletanta buc 1 549 549



pompa submersibila buc 1 620 620



cos gunoi cu scrumiera de exterior buc 30 189 5670



drujba buc 1 1450 1450



rola cablu 50 m buc 5 210 1050



prelungitor 50 mbuc 5 94 470



prelungitor 6 prize buc 5 35 175



prelungitor 3 prize buc 5 29 145



aspirator buc 1 238 238



perii buc 16 27 432



ceas exterior buc 4 1350 5400



motocoasa stihl buc 2 1448 2896



foarfeca gard viu buc 4 156 624



veste reflectorizante buc 20 9 180



harlet buc 20 33 660



tarnacop buc 10 27 270



lopeti buc 20 18 360



furci buc 3 31 93



maner suflanta buc 1 724 724



sina + lant drujba buc 1 339 339



furtun 3/4 m 800 6,7 5360



ulei ungere l 70 13 910



ulei amestec l 30 29 870



fir motocoasa buc 20 155 3100



disc crengi trimmer buc 6 199 1194



cutit trimmer buc 6 244 1464



folie PVC kg 125 11 1375



lacat buc 4 9 36



cleste taiat buc 4 12 48



set surubelnita set 1 64 64



priza mobila buc 1 11 11



ventilator suflanta buc 1 980 980



cazma buc 2 19 38



ferastrau buc 1 49 49



lama ferastrau buc 5 8 40



banda de delimitare m 5000 0,3 1500



manusi de gradinarit per 120 4 480



umbrela cu suport buc 30 290 8700



total 61710 lei



Preturile nu contin TVA.

3) Tractor de 13.000 de euro!

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures







Ofertant: ASOCIATIA PROTECTING PEOPLE



Cod de identificare fiscala: 28554413



Adresa: str Mureseni nr 11, Targu Mures



Telefon: 0724009080



Fax: 0265-252 102



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: TRACTOR DE TUNS GAZON



CPV: 16700000-2 -



Tractoare (Rev.2)



Unitate de masura: BUC



Data publicare: 20.10.2011 15:10





Denumire: [DA2296531]



Tractor_de_tuns_gazonul



Cantitate: 1.00



(BUC)



Data initiere: 25.10.2011 08:23



Data limita etapa: 28.10.2011 17:00



( Ofertare )



Pret maximal: 58,997 RON



(13,647.24 EUR)



Descriere:



4) Aspirator subacvatic de 12.000 de euro!

Ofertant: ASOCIATIA PROTECTING PEOPLE







Cod de identificare fiscala: 28554413



Adresa: str Mureseni nr 11, Targu Mures



Telefon: 0724009080



Fax: 0265-252 102

Detaliu produs / serviciu / lucrare







Denumire: Aspirator subacvatic







CPV: 42999100-6 -



Aspiratoare , altele decat cele de uz casnic (Rev.2)







Unitate de masura: buc







Data publicare: 03.08.2011 16:32







Descriere:



-Curatirea peretilor precum si a bazei piscine cu un debit de aspirare de 32 mc/h



-Telecomanda pentru operare automata



-Tensiune de operare 24 V



-Durata de curatire la alegere 4,6 sau 8 ore



-programare automata



-inclusiv carucior de depozitare si transport



-40m cablu de alimentare



Transformator 230 V/24V



-colectarea impuritatilor in saci



-garantie 2 ani











Detaliu achizitie







Denumire: [DA2081491]



robot subacvatic







Cantitate: 1.00



(buc)







Data initiere: 04.08.2011 16:02







Data limita etapa: 08.08.2011 17:00



( Ofertare )







Pret maximal: 52,400 RON



(12,375.42 EUR)



Citeste mai mult: Primăria Târgu-Mureş vrea aspirator de 12.000 de euro pentru Weekendul marilor afaceri

5)Joc goflabil de 12.000 euro!

Ofertant: ASOCIATIA PROTECTING PEOPLE







Cod de identificare fiscala: 28554413



Adresa: str Mureseni nr 11, Targu Mures



Telefon: 0724009080



Fax: 0265-252 102











Detaliu produs / serviciu / lucrare







Denumire: Joc gonflabil de fotbal pe apa













Data publicare: 03.08.2011 16:34













Cantitate: 1.00



(buc)







Data initiere: 04.08.2011 16:25







Data limita etapa: 08.08.2011 17:00



( Ofertare )







Pret maximal: 48,330 RON



(11,414.2 EUR)



6)Balon pentru bazinul olimpic, de peste 200.000 de euro!

Citeste mai mult: Aici sunt banii dumneavoastră! Ca să știți ce ați votat în Târgu-Mureș și ce firme câștigă: Asociația Protecting People (1)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.