miercuri, 24 octombrie 2012

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu Maior în audiență la televiziunea cu propagandă de partid! Știi... ce bandiți au interese de spălare pentru imaginea lui Maior!



Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu Maior în audiență la televiziunea cu propagandă de partid! Știi... ce bandiți au interese de spălare pentru imaginea lui Maior!
Bandiții ăștia din primărie nu au pic de bun simț. Au ajuns ca pe siteul primăriei să se laude că ȘtiiTV e aproape de municipalitate și transmite teleconferințele ui Maior, consilier al lui Florea, ins fără răspundere și post care presupune informații, dar care e promovat de bandiții de partid pentru a-i face imagine în caz că reușesc să îl pună, poate de data asta nu ilegal, viceprimar, după ce javrele de români l-au pus, fără votul UDMR, ilegal!
Tembelii ăștia jegoși nu vă spun ceea ce se știe în presă și nu numai. Publicitatea primăriei vine pe Info Statistics, care are Știi TV, adică bandiții ăștia dau bani din primărie la televiziunea cu propagandă de partid, ca să îl transmită pe... pedelistul Maior! Și apoi se și laudă! Bine, javrele din primărie copiază și gunoaiele de propagandă pentru pedeliști de pe siteul cu marcă înregistrată pe Chioreanu ! Tot pentru cei care nu știu, bandiții din primărie scoteau la serviciu și pe instrumentele de serviciu din primărie un monitor bilingv. Cine lua mălaiul de multe zeci de mii de euro pentru tipărirea a ceva ce duceau pe stick la firmă? Ați ghicit, tot Info Statistics! Afacerile cu Info Statistics sunt și mai obscure, bandiții din primărie luând timp de 3 luni casetele pe banii publici, pentru ca televiziunea de partid să aibă emisiune! Se aude,  Curtea de conturi? Casete filmate, parcă de un Nagy, nume comun în primărie, dar care ajung, 3 luni, la televizunea de propagandă pentru Florea! A ce pute asta, foști tovarăși comuniști, a împropietărire din bunul public?! Iar despre alte sute de mii de euro luate de șmecheri pe trinitatea cu Realitatea TV și ăla care face mobilă – probabil, vă va spune DNA. Mai lipsește ca bandiții din primărie să aprecieze apropierea de Siletina, căruia îi dau pomană sute de mii de euro anual, FCM, club cadorisit de bandișii banului public cu instalație de nocturnă de 200.000 de euro din bani târgumureșenilor. Cine fură azi o casetă, mâine fură...orașul?!

Audienţe cu record de audienţă
Miercuri, 24 Octombrie 2012 13:40 | Imprimare | Email



Marime text:





Audienţele consilierului, Claudiu Maior, cu cetăţenii au fost transmise în premieră marţi, 23 octombrie, de la ora 18.00, în direct din Primăria Tîrgu – Mureş, de postul local de televiziune Ştii Tv.

Peste 50 de târgumureşeni au sunat la numărul de telefon gratuit TELVERDE 0800 888 999, pentru a intra în legătură telefonică directă cu Claudiu Maior şi directorii principalelor direcţii din Primăria Tîrgu – Mureş: Lucian Racz – Direcţia Tehnică, Florian Moldovan – Administraţia Domeniului Public, Dana Miheţ – Arhitect Şef, Dorin Belean – Direcţia Şcoli şi Relaţia cu Asociaţiile de Proprietari, Valentin Bretfelean – Direcţia Poliţia Locală, Aurel Trif – Direcţia Comunicare, Anca Teban – Administraţia Serelor, Marta Maior – Asistenţă Socială şi ZsuzsannaŞahin – Serviciul Locativ.

„Acest contact direct cu cetăţenii este cel care ne dă o imagine în detaliu a ceea ce se întâmplă în oraş, pentru că oricât de mult ieşim noi pe stradă nu putem surprinde în totalitate problemele cu care oamenii se confruntă.”, este de părere primarul municipiului Tîrgu - Mureş, dr.Dorin Florea.

Cele mai multe întrebări ale târgumureşenilor s-au referit la problema apei calde şi a termiei, refacerea trotuarelor, crearea de locuri de parcare, extinderea iluminatului public, precum şi modalităţile de obţinere a ajutoarelor sociale pentru încălzire, a tichetelor sociale şi a celor 3 mese săptămânale gratuite pentru cei cu venituri mici.

„Mă bucur că Ştii Tv este aproape de municipalitate şi de problemele cetăţenilor şi transmite în direct aceste audienţe. Am avut un număr extrem de mare de cetăţeni care au sunat în acest interval de o oră, practic cel mai mare număr de telefoane de când am deschis această linie telefonică, cu o gamă foarte largă de întrebări. Încercăm împreună cu directorii din primărie să dăm oamenilor prompt răspunsuri la problemele pe care le au sau, în cazul în care situaţia o cere, îi invităm la Primărie.”, a declarat Claudiu Maior la Ştii TV, la finalul audienţelor.

Audienţele consilierului, Claudiu Maior, pot fi urmărite în direct, pe Ştii TV, în fiecare zi de marţi de la ora 18.00. Tot atunci, târgumureşenii pot adresa întrebări în direct la numărul de telefon gratuit TELVERD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.