marți, 23 octombrie 2012

Ratații de partid din primăria Târgu-Mureș storc propagandă pentru imaginea lui Maior și din câini!



Ratații de partid din primăria Târgu-Mureș storc propagandă pentru imaginea lui Maior și din câini!
Până când se va afla care sunt leprele de partid cu statut de funcționar public care încearcă să-l înălbească pe Maior, după afacerile FCM și Siletina, cu sute și sute de mii de euro din banii fraierilor de târgumureșeni, prin prietenarii PDL din primărie și consiliul local, redăm un comunicat nesemnat de pe siteul primăriei, văzut de gașca pedeliștilor ca troaca de partid a propagandei. Dacă până și din câini au reușit javrele (să ne scuze câinii de bună credință, dar nu am găsit alt apelativ pentru astfel de specimene) să facă propagandă, așteptăm buletinul meteo cu Maior, cotele apelor Dunării cu Maior și eventual și buletinul bursier cu Maior sau mai bine... buletin de București!
 Javrele din primărie trebuie să răspundă cine le face gunoaiele de anunțuri pentru propaganda de pedelist și cum de copiază cu nesimțire de pe siteul înregistrat pe Chioreanu(tîrgumureșeanul.ro, întâmplător consilier al consilierului lui Florea). Ăștia sunt atât de proști încât publică rahaturile de partid de la propagandă pe siteul public sau sunt nerușinați până la Dumnezeu și vor să arate cine e tartorul și cum voi ceilalți trebuie să faceți ciocul mic dacă mai vreți primar ales etnic de românii îndobitociți de tovarășii de partid și de băieții cu ochi albaștri de prin presă, cu ilegalitățile necesare și banii publici cheltuiți în campania electorală a borfașilor (autocolante, scrisori deschise etc.). Atenție, rahaturile de propagandă interne sunt semnate Birou de presă al primăriei, rahaturile externe nu sunt semnate, ghici, ciupercă, de ce! Florea, verifică-ți patrupezii, că au luat-o razna și se cred la partid, cu balele aferente!
19 câini fără stăpâni au fost adunaţi de pe stradă şi duşi la adăpost, în ultima săptămână, de către lucrătorii de la compartimentul care se ocupă de gestionarea problemei câinilor fără stăpâni din cadrul Primăriei municipiului Tîrgu – Mureş.

Acţiunea a avut loc ca urmare a sesizărilor venite din partea locuitorilor de pe străzile St. Cicio Pop, Iosif Hodoş, Gh. Pop de Băseşti şi alte străzi din cartierul Unirii, dar şi de pe străzile Posada, Libertăţii, Ambient, Depozitelor, Gh. Doja, Hunedoarei, Cisnădiei, Cugir şi Reşiţa.

“La Tîrgu – Mureş problema câinilor comunitari nu mai este o problemă. Am rezolvat-o prin campanii de informare şi conştientizare, prin măsuri ferme pe care le-am luat când a fost nevoie şi prin înfiinţarea acestui adăpost pentru câini unde patrupedele sunt îngrijite, vaccinate şi unde pot să-şi găsească un stăpân prin adopţie. Mă bucur că târgumureşenii sunt cei care acum ne sesizează existenţă în preajma blocurilor sau a caselor a câinilor vagabonzi şi nu avem parte de evenimente nedorite, aşa după cum vedem că se întâmplă în alte oraşe unde reprezentanţii primăriei nu au considerat această problemă printre priorităţi”, a declarat consilierul, Claudiu Maior.

În acelaşi interval de timp, s-au făcut ultimele vaccinări, paşapoartele şi documentele însoţitoare pentru 5 câini care vor fi trimişi în Germania, pentru adopţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.