vineri, 5 octombrie 2012

Rasiștii Stelei au primit șutul în fund meritat de la Combaterea Discriminării. Pe când și rasiștii din primăria Târgu-Mureș și poliția locală?!



Rasiștii Stelei au primit șutul în fund meritat de la Combaterea Discriminării. Pe când și rasiștii din primăria Târgu-Mureș și poliția locală?!
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a luat măsuri după provocările rasiste din meciul Steaua-Rapid.  Conform CNCD,  bannerele afişate în timpul meciului de către suporterii echipei F.C. Steaua sunt mesaje cu caracter rasist şi constituie discriminare. C.N.C.D. a constatat ca  Jandarmeria Română a sancţionat cu amendă contravenţională Clubul F.C. Steaua Bucureşti pentru afişarea mesajelor rasiste, iar ca urmare Consiliul nu va sancţiona de două ori pentru aceeaşi fapta clubul sportiv în cauză. 2. Fapta crainicului stadionului, domnul Gabriel Safta, de a da tonul scandărilor cu caracter rasist constituie discriminare şi a fost sancţionată de către C.N.C.D. cu amenda contravenţională în cuantum de 1000 lei. 3. Fapta mangerului sportiv al Clubului F.C. Steaua, domnul Mihai Stoica, de a imita o pasăre are caracter rasist, constituie discriminare şi a fost sancţionată de către C.N.C.D. cu avertisment. La stabilirea sancţiunii s-a avut în vedere comportamentul indecent al suporterilor clubului F.C. Rapid faţă de domnul  Mihai Stoica.
CNCD și-a făcut treaba în cazul Steaua, rămâne să facă ordine și printre rasiștii din primăria Târgu-Mureș și poliția locală. Cretinii au pus pe site un comunicat cu titlul Poliția locală a  stârpit cuibul de țigani. Oare ce glumă au făcut ăștia, referitor la anumite păsări care își fac cuib, de când prostovanii de polițiști controlați de bandiții din primărie (cei care lipeau și autocolante pe bani publici cu atacul imaginar al vandalilor pentru campania electorală a lui Florea!) menționează etnia doar în cazul rromilor și de când prostovanii nu se pot abține, terminând politic și afacerist articolul rasist cu mențiunea că gașca din primăria a vrut să pună mâna pe bazinele la care țiganii își făceau….cuib, dar vezi, Doamne, nu vor unii să îi dea găștii să repare și să cheltuiască milioane de euro din bani publici. Desigur, pe firmele subordonaților și afaceriștilor PDL, cum se întâmplă la școli, grădinițe, Week-end, străzi, Platoul Cornești, Cetate.  Iar dacă ați uitat rasismul șmecherilor pe bani publici, dovada e aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.