marți, 9 octombrie 2012

Unde sunt banii din afacerea cu vin și artă pe domeniul public? Gașca din primăria Târgu-Mureș poate să răspundă!



Unde sunt banii din afacerea cu vin și artă pe domeniul public? Gașca din primăria Târgu-Mureș poate să răspundă!
Pe siteul cu atac rasist la adresa țiganilor (percepuți ca inși care își fac…cuib, care e …stârpit, atenție CNCD, că ai dat amenzi altor tembeli din PDL și din alte partide, pentru vini mai mici decât rasism promovat de polițiști și inși din primărie!) și cu minciuni ordinare de campanie electorală (vandalii văzuți de inșii tulburi din gașca javrelor de partid, atenție, DNA, campanie din banii publici pe autocolante și site!), primarul Florea, care visează imunitatea oferită de postul de senator, se exprimă. Acolo unde subordonații i-au făcut și campanie electorală și publică gunoaie de promovat pedeliști:

Desfăşurarea celei mai importante sărbători a toamnei, „Sărbătoarea Vinului şi a Artei Meşteşugăreşti”, ediţia a XII-a, în perioada 5– 7 octombrie 2012, s-a dovedit a fi o reuşită pentru organizatori, ca şi pentru toţi cei implicaţi. Participarea masivă a locuitorilor oraşului, ne îndreptăţeşte să considerăm că suita manifestărilor care au avut loc în Pieţele Victoriei şi Trandarilor, s-a dovedit încununată de succes.

Intervenţia promptă şi decisă a organelor de ordine, măsurile de prevenire privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, angajate în toate zonele de desfăşurare a evenimentelor, au făcut ca aceste manifestări să aibă parte de climatul necesar privind siguranţa publică.

Primăria municipiului Tîrgu-Mureş adresează mulţumiri, în acest sens, Poliţiei Locale Tîrgu Mureş, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Poliţiei municipiului Tîrgu-Mureş, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş, Grupării Mobile de Jandarmi Tîrgu-Mureş, ISU Mureş, S.M.U.R.D., ca şi tuturor celorlalte instituţii implicate, pentru sprijinul acordat în organizarea manifestărilor

Tuturor celor care au contribuit la reuşita acestei ediţii a manifestării le adresăm mulţumiri în numele locuitorilor municipiului, care s-au simţit şi au petrecut bine în aceste zile. Ne exprimăm încrederea că vom colabora la fel de bine şi în continuare, în interesul bunăstării municipiului Tîrgu-Mureş şi pentru confortul locuitorilor săi.
Apropo de bunăstare și confort, într-un oraș în care bandiții fac târg al mărului pentru că piața se numește…piață și terenul public se oferă de zilele târgumureșene pe firmă cu administrator din PDL:
1.    Unde sunt taxele și impozitele pentru cei care au ocupat domeniul public?
2.    Cine le încasează?
3.    Care au fost costurile organizării, incluzând costurile a cântăcioșilor, dintre care unii abonați la primăria lui Florea?
4.    Unde este scuza pentru târgumureșenii care înconjură zona blocată de afaceriști, pentru timpul lor pierdut pentru ocolire și pentru banii cheltuiți pe combustibilul consumat de zeci de mii de vehicule?
Nu suntem în comunism, să nu ne pese ce afaceri fac șmecherii pe oraș, toți banii sunt din taxe și impozite sau din banii pe care trebuie să îi plătească firmele pentru ocuparea domeniului public și pentru disconfortul produs. Iar șmecherii din primărie, obișnuiți să le spună târgumureșenilor doar câți mici și litri de vin consumă, ar fi bine să se obișnuiască să îi respecte pe cei cărora le cerșesc etnic votul sau îi mint cu manipulări, cu sereiști imaginari sau reali, cu bandiți de funcționari publici care pupă în fund pedeliștii în interes de serviciu sau din convingere de familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.