sâmbătă, 27 octombrie 2012

Florea se autosuspendă ca primar sau profită de banii publici și de statut pentru a-și face propagandă?! Atenție, târgumureșeni, să nu îi plătiți, iarăși, campania electorală!



Florea se autosuspendă ca primar sau profită de banii publici și de statut pentru a-și face propagandă?! Atenție, târgumureșeni, să nu îi plătiți, iarăși,  campania electorală!

În orașul în care PDL se promovează în campanie electorală fie dându-se tichete-mită pentru profesori (celebrele afaceri electorale de doar vreo 100.000 de euro pentru hipermarketul Real Târgu-Mureș!), fie inventându-se loc de divizie secundă prin mila primarului PDL de Sânnicolau Mare, fie inventându-se atacul vandalilor din minți bolnave de securiști expirați, alcooliști de duzină care se cred agenți 007 sau doar funcționari publici pupincuriști de fund, oare ce se poate întâmpla dacă candidează Florea pentru imunitate?  Ne aducem aminte că în 2008 omul a fost… omenit cu reclamă electorală zilnic, semnată de borfași, ca fiind a biroului de presă a primăriei. Care birou inventa ceva de băgat Florea în seamă în fiecare zi, pe prima pagină a ziarelor șantajabile sau miloage: Florea zice că Borbely e nașpa, Florea dă flori la X, Florea merge la pensionari, Florea crede că, model după care javrele din primărie fac campania pentru Maior. … Mega-șmecheria a fost, deci, pe bani publici și a fost egalată în nesimțirea doar de campania pentru Lokodi și dânsa dornică să se dea în stambă propagandistică. Din câte ne amintim, doar prefectul Dobre s-a suspendat pe perioada alegerilor, soluție morală pentru a nu profita de bani și de influența postului. Prin 2008, dacă ne aducem aminte, mai funcționa Monitorul primăriei, obscură publicație făcută la serviciu, dar decontată pe vreo 5000 de exemplare color de Info Statistics, post de promovare a pedelistului și post la care ajungeau în 2008, timp de 3 luni, casetele pe bani publici din primărie, ca să susțină un privat care nu era în stare să emită o secundă ceva propriu. Acest… Monitor al primarului și a firmei cu afaceri la pedeliști (pardon, al primăriei) prezenta falnicele fapte ale celui mai ales bărbat al țării, pardon, al obștii, în limbajul de lemn de care tovarășii nu se dezlipeau. O propagandă de neratat! Dar să lăsăm ce a fost, să îi dăm 11 idei insului care își caută imunitatea sau cum se numește câștigul postului din parlament:
1.     Atacul goților, vizigoților, hunilor, la alegere (dacă cel al… vandalilor a fost deja !), în ultima zi de campanie electorală. De preferat tot pe siteul primăriei, dar și pe autocolantele oferite de firma abonată și neștiutoare de nimic, de pe licitatiapublica.ro,  lipite cu sprijinul cretinilor de polițiști comunitari cărora le-a spun cineva statutul de milițieni și care sunt att de proști încât îi prinde poliția cu 1000 de exemplare la sediu. DNA, abține-te!
2.     Scrisori deschise în plic închis, după modelul propagandă pentru Florea și împotriva lui Frunda. Curtea de conturi, ai puținică răbdare!
3.     Publicitate pe siteul pe bani publici, nesemnată, desigur, după preluarea textului original de pe tîrgumureșeanul.ro, prietenii știu de ce și prin cine. De unde să copiezi corect decât de la organul de propagandă pentru pedeliști?! Și totuși, se mișcă, cum ar spune…publicitarul Galileo!
4.Reactivarea cunoscuților semnatari Fodor, Gall, Istrate, atât de credibili în articole scrise de la al lor serviciu (singularul de la servicii, pentru cei care nu știu).
5.Transmisii în direct gratuite de la organul de propagandă TV care zice că nu ia bani pentru propaganda pentru Maior.  O treabă… creștinească, în spiritul sectelor (SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă, DEX 98)  în care se învârt unii, dar care nu se potrivește cu licitația la care iei bani de la șeful de partid.  
6.Reclamă pe Mureș Mall. Orice legătură cu firma care are mall-ul și care are subevaluat sau nu terenul e, desigur, întâmplătoare, iar dacă ai și reparat cu 300.000 de euro din bani publici vreun  pasaj pe Bența e doar o întâmplare întâmplătoare!
7.Reclamă pe panourile pe care bandiții din primărie le-au așezat strategic pe trotuare sau la marginea trotuarelor. Un indiciu: ele nu vor face reclamă la DD sau la partida rromilor!
8.Tichete cadou în campanie, pentru că se pare că avem cadre didactice care flămânzesc. Până vor fi chemate la primărie să li se dea pachețelul dat și colindătorilor pe vreo firmă dedicată de distribuție mai durează ceva. De data asta, nu pe Real, poate pe Kaufland!
9.Vreo scrisoare semnată de 400 de părinți care își exprimă sprijinul fierbinte pentru cei care au pus la cale afacerea  balon pentru bazin de 200.000 de euro și transport gratuit oficial la bazin, dar decontat pe Siletina din banii proștilor, ca să trăiască și Maior pe firma cu care a intrat ilegal în…viceprimărie. Părinții semnatari pentru Florea pot fi aceiași ca și în cazul afacerii motivație pentru afacerile noastre pe firmă înființată acum un an, ca să nu se mai cheltuiască bani căutându-se alte baze de date.
10.Sprijin FCM-ist pentru Florea. Dacă tot a pompat primăria lui Florea bani în FCM, în instalația de nocturnă a clubului privat, în afacerile cu fotbalul școlăresc cu premii de 15.000 de lei locul 1(deh, criză!) și cum FCM are sprijin pentru parcul HIFA pentru persoane cu dizabilități e păcat să nu fie un mesaj pentru amicul Florea, care să se asorteze la culorile partidului (portocaliu-albastru, ca să nu se  mai confunde cu echipamentul lui Real Madrid!)
11. Sondaje de opinie pe tovarășul de partid Munteanu. Deja propagandiștii portocalii se laudă că a fost un sondaj care îi cere lui Florea să nu candideze. De cine e plătit el, ce a sondat în zi de vot, ce afaceri cu sondaje se învârt pe banii publici la Info Statistics știe, chiar așa, cine știe ce învârt inșii din PDL la primărie condusă de șeful lor de partid și pe banii noștri?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.