miercuri, 24 octombrie 2012

Somnul rațiunii naște monștri. Ce ați votat aia primiți. Nevasta lui Ponta se porcărește cu fiica lui Băsescu



Somnul rațiunii naște monștri. Ce ați votat aia primiți. Nevasta lui Ponta se porcărește cu fiica lui Băsescu
Cum nepotismele și afacerile cu amanți și amante sunt la ordinea zilei până și în politică, ca să nu mai spunem de societate sau locuri de muncă la stat sau la privat, nu ar trebui să deranjeze pe nimeni că două doamne care zic că fac politică (așa e termenul, doamnă, ce să facem, pentru femei măritate) se spurcă pe rețele de scandal, posibil ca sprijin pentru continuarea luptei politice ale neamurilor lor. Iar despre EBA nu are rost să discutăm în alți termeni decât de fiica tatălui său, iar faptul că bandiții din PDL Mureș îi făceau campanie, până și pe trotuare, lângă școli, pentru că porcii nu știu legile sau fac pe proștii și le-a ieșit excepțional de bine,  în condițiile în care aveau un candidat la europarlamentare care a fost la Bruxelles ca și consilier al lui Frunzăverde  dovedește micimea acestor viermi care pupă fundul șefului, ca să nu se supere ăla că nu i-au făcut copilul om. Nu pentru Simion Costea, da pentru fiica tatălui său. Respect, EBA, îți meriți numele păstrat și după căsătorie, ca să știe poporul cine e în spatele tuturor. Cum era aia cu Goe care a fost cuminte și mamița l-a recompensat ? Trăim în epoca Caragiale!



Sursa ghimpele.ro:
“Păruială” pe Twitter şi Facebook între europarlamentarele EBA şi Daciana Sârbu
de Andreea Croitor

Disputa dintre cele două europarlamentare a fost declanşată de acuzaţiile care i s-au adus Dacianei Sârbu, într-un articol publicat de EVZ.ro, că s-ar fi folosit de influenţa soţului său, premierul Victor Ponta, întârziind cursa Tarom către Strasbourg. Daciana Sârbu a respins învinuirile, menţionând că ea nu s-a plâns niciodată că Elena Băsescu ocupă trei locuri în avion. Aşa cum era de aşteptat, replica mezinei președintelui nu a întârziat să apară.


"Cursa de luni dimineaţă către Strasbourg era programată să plece la ora 8:20. A plecat la ora stabilită, ba chiar a ajuns la destinaţie cu 10 minute mai devreme. Pasagerii din avion pot să confirme acest lucru. Eu m-am înregistrat şi îmbarcat alături de toţi colegii. Aviz celor care caută teme de atac şi nu reuşesc să le găsească", a notat europarlamentarul Daciana Sârbu pe reţeaua de socializare Facebook.

Aceasta a mai subliniat faptul că niciodată nu s-a plâns că fiica cea mică a preşedintelui ocupă trei locuri în avion.

În replică, Elena Băsescu a atacat cu cea mai de preţ armă a sa: silueta. Într-un mesaj transmis pe reţeaua de socializare Twitter, EBA o cataloghează, în mod indirect, pe colega sa din Parlamentul European, drept "grasă".

"Înţeleg că Daciana Ponta, surprinsă de presă că a ţinut un avion la sol 45 de minute pentru că nu s-a putut trezi de dimineaţă, răspunde acuzându-mă pe mine că ocup 3 locuri în avion... Precizez, doamna Ponta, că spre deosebire de dumneavoastră, mie îmi permite silueta să ocup un singur loc", a scris EBA pe Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.