marți, 23 octombrie 2012

Pupătură în fund pe siteul primăriei pentru Maior. Orice gunoi e bun pentru promovarea ăstuia ca viitor primar ales de bandiții din PDL. Javrele de la propagandă prezintă starea giratoriului pe firmă abonată la primăria lui Florea



Pupătură în fund pe siteul primăriei pentru Maior. Orice gunoi e bun pentru promovarea ăstuia ca viitor primar ales de bandiții din PDL. Javrele de la propagandă prezintă starea giratoriului pe firmă abonată la primăria lui Florea
Găinarii cu propaganda pedeliștilor din primăria Târgu-Mureș fac imagine pe bani publici inșilor ilegali ca viceprimari, dar dornici să fie primari și cu afacerile pe Siletina și FCM - care oficial nu sunt pe ei.  Gunoiul numit siteul primăriei(locul în care derbedeii inventează vandali și unde se exprimă rasismul la adresa rromilor) continuă să facă propagandă pentru Maior, de parcă orașul ăsta nu poate trăi fără vreo idee măreață a fostului vice ilegal și sponsorizat pe firmele cu care a intrat în primărie. Mai bine, jegurilor, ați scoate situația sponsorizărilor pe FCM-ul lui Maior, sutele de mii de euro pe ce numesc bandiții Transport terestru ocazional al primăriei, pentru că nimeni nu mai voteză etnic un ins care a profitat de cadourile prin primăria amicului lui, Florea, mici dacă bandiții din primăria Târgu-Mureș cu statut de funcționar public îl spală pe ăsta în 1000 de ape.  Bandiților, biroul de presă al primăriei a murit, dacă sunteți nevoiți să copiați propaganda electorală a lui Maior de pe tîrgumureșeanul.ro? Atenție la gramatică, derbedeilor!

Un nou sens giratoriu pentru fluidizarea traficului, în Tîrgu - Mureş





Consilierul, Claudiu Maior, a verificat stadiul lucrărilor la sensul giratoriu care se construieşte la intersecţia Bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada Secerei.

”Ne preocupă în permanenţă să avem la Tîrgu – Mureş drumuri bune, locuri de parcare şi să fluidizăm traficul în oraş, pentru că se ştie, Tîrgu – Mureşul este unul din oraşele din ţară cu cel mai ridicat număr de maşini raportat la populaţie. Crearea acestui sens giratoriu se înscrie în strategia noastră de fluidizare a traficului, având în vedere faptul că vorbim despre o intersecţie în care au avut loc de-a lungul timpului un număr important de accidente rutiere. Mai avem, de asemenea, în vedere reducerea timpului petrecut de şoferi în trafic dar şi evitarea aglomeraţiei în zonă”, a declarat Claudiu Maior.

Pe lângă sensul giratoriu propriu-zis, care se va realiza din profile prefabricate, se vor mai crea şi două benzi de preselecţie viraj la dreapta pe sensurile 1 Decembrie – Secerei şi Secerei – 1 Decembrie, dar se vor redimensiona şi trotuarele.

Investiţia care se ridică la valoarea de 700.000 de lei va fi finalizată cel mai probabil la sfârşitul acestei săptămâni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.