luni, 22 octombrie 2012

Eterna pomenire a lui Florea în campaniile electorale ale mărului. Mai bine ar aduna ăsta banii din taxe și impozitele pe care șmecherașii tolerați de gașca lui nu le plătesc pentru ocuparea domeniului public!



Eterna pomenire a lui Florea în campaniile electorale ale mărului. Mai bine ar aduna ăsta banii din taxe și impozitele pe care șmecherașii tolerați de gașca lui nu le plătesc pentru ocuparea domeniului public!
Niște șmecherași din primărie marșează anual cu târgul/săptămâna/luna/anotimpul mărului. După cum am verificat și acum vreo 3 ani, un pretext de a pune pe banner că afacerea este sub atenta îndrumare a lui Florea. Cum aici e vorba de bani din taxa de ocuparea a domeniului public pentru activități de comerț, ne-am aștepta ca bandiții din primărie să realizeze asta, din moment ce alți proști plătesc taxele pentru ocuparea centrului (de mărțișor, de revelion etc.), unele prin amicul Roman, cel cu rude în PDL. După cum am verificat acum vreo 3 ani de la un bandit din primărie, cei care vând în praful orașului mere nu plătesc taxe și impozitele, acestea fiind, vezi Doamne, un cadou de la șmecherașii din primărie. Adevărul este că măsura de a nu lua taxe și impozite este șmecherie,pentru că în piață, într-un sistem civilizat de cumpărare ar trebui  ca intermediarul/producătorul să plătească zilnic taraba, să fie și concurență cu produsele similare din piață. Șmecherii din primărie facilitează, însă, pe domeniul public niște afaceriști despre care se aude că nici  măcar nu au idee despre pomicultură, ei fiind intermediarii cu cineva la primărie și ei ar mai fi și inși prin uniforme! Ce doriți, ca niște șmecheri să nu plătească taxele legale și să mai se facă și propagandă electorală pentru Florea cel care are nevoie de imunitatea din parlament sau vreți găinării de afaceriști români? Se aude, Filimoane?! Iar despre acoperișuri albastre-portocalii în piața să nu mai vorbim, demenții ăștia se semnează politic mai ceva ca un câine în călduri, iar ca idee despre unde sunt banii dumneavoastră admirați chestiile din lemn din așa-zisul Târg al mărului, făcute, desigur, tot pe Senin, firmă abonată și omenită de Florea cu sute de mii de euro pe ce numesc șmecherii parcări acoperite(în fapt doar acoperișuri pentru cei care parchează pe domeniul public).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.