marți, 16 octombrie 2012

Primăria Târgu-Mureș copiază cu nesimțire articolele publicate de propagandă pe târgumureșeanul.ro. Cât de javre sunt angajații dumneavoastră pe bani publici, din pupincurism pentru șmecherii PDL Mureș?

Primăria Târgu-Mureș copiază cu nesimțire articolele publicate de propagandă pe târgumureșeanul.ro. Cât de javre sunt angajații dumneavoastră pe bani publici, din pupincurism  pentru șmecherii PDL Mureș?



Am semnalat și ieri că bandiții din primăria Târgu-Mureș publică pe siteul instituției pe bani publici mizerii de manipulări cu vandali imaginari (atenție, DNA, și Curtea de Conturi!) și răbufniri jegoase rasiste (țiganii care își fac cuib la ștrandul  pe care trebuia să până gașca PDL de constructori dedicați) și semnalam că pramatiile de la propaganda pentru Florea din primărie au de copiat scrisoarea deschisă a ăstuia de pe siteul  cu prostii anonime PDL. Scriam ieri că imbecilii ăștia, din pupincurism dedicat, copiază de pe tîrgumureșeanul.ro,a  doua oară în 3 zile, site de propagandă a pedeliștilor, cu marcă înregistrată pe Chioreanu, consilier al consilierului PDL. Dovada clară că șmecherii din afară scriu pentru primăria Târgu-Mureș și cretinii publică întâi la partid și apoi pe bani publici! Cum e posibil ca un angajat al primărie să aibă scrisoare deschisă la organul de propagandă și apoi la primărie?! Prostovanilor, vedeți că propaganda trece întâi la târgumureșeanul.ro și apoi la primărie, în loc să fie invers, dovadă că nu sunteți doar proști, ci și nesimțiți și sfidați târgumureșenii care v-au votat etnic! Și bandiții ăștia mai vor să obțină mandate și să își mai angajeze camarila în primărie?! Așteptăm reacția presei târgumureșene, referitor la publicarea rahaturilor de partid pe siteul primăriei și căutarea filierei prin care particularii scriu pe siteul instituției pe bani publici! Ce mai urmează, derbedeilor, articole de la băieții cu ochi albaștri?!
 Florea, mai bine lămurește cum e cu scrisoarea deschisă în plic închis, în campanie electorală, că mata ai pe licitatiapublică.ro exact afacere pe pliante care put a ceva ce se bagă în plic închis cu scrisoare deschisă! Ce afacere are primărie exact înainte de alegeri? DNA și Curtea de conturi, verificați ce au cheltuit ăștia în campanie electorală și dacă nu au furat cu nesimțire din banii noștri pe propaganda PDL Mureș!
Dovada jegului de propagandă:
Stimaţi târgumureşeni,





De când sunt primarul municipiului Târgu-Mureş, mi-am asumat cu bună credinţă şi respect relaţia cu dumneavoastră, accentuând dialogul şi încrederea.

M-am declarat şi mă declar mulţumit de faptul că, români şi maghiari în egală măsură, aţi înţeles strădania mea în apărarea intereselor oraşului şi mă consider răsplătit pentru că am descoperit o a doua pasiune, pentru administraţia publică, iar aprecierea dumneavoastră a venit să certifice acest lucru.

Am luptat împreună şi am reuşit să creăm un climat corect şi onest, subsumat valorilor identitare comune şi absolut diferit faţă de blazarea, pasivitatea, lipsa de încredere, de repere şi certitudini, de circăria generalizată la care asistăm, de atmosfera vitriolată şi îmbâcsită de răutăţi şi ură a unor politicieni mediocri ce au confiscat spaţiul public românesc.

M-am străduit tot timpul să demonstrez că politica nu înseamnă obrăznicia sau mojicia de azi. Constatăm însă cum unii rămân tributari votului dat cu uşurinţă, chiar inconştienţă. Se pare că nici după 20 de ani nu ne-am vindecat de modul jalnic în care unii politicieni cumpără un vot ieftin. Sunt oameni fără soluţii şi fără viziune, care, prin populism şi demagogie, fac din conducerea României un experiment inimaginabil, la care nu trebuie să fim părtaşi!

Vă scriu pentru a vă cere o REACŢIE la această situaţie de fapt, care a dus România în pragul celei mai grave etape istorice, într-o Europă în care nu ne mai regăsim şi din care riscăm să fim excluşi din cauza isteriei, superficialităţii şi imaginii halucinante a mediului toxic, primitiv şi contraproductiv pe care o oferim.

Vă expun aceste gânduri, cu îngrijorare, într-o perioadă de meditaţie asupra lucrurilor cu adevărat importante pe care trebuie să le înfăptuim, chemându-vă la dialog şi solicitându-vă sprijinul în a construi viitorul Tîrgu-Mureşului, prin susţinerea proiectelor oraşului, atât pe cele aflate în derulare cât şi pe cele de largă anvergură preconizate pentru perioada anilor 2014-2020. Constat cu amărăciune că niciodată nu a existat un mediu mai ostil, mai aplecat spre ură şi răzbunare în blocarea lor, în detrimentul urbei şi al cetăţenilor săi.

Sunt motivele pentru care mă adresez dumneavoastră, în aceste momente în care decizia mea de a reprezenta într-un alt mod Tîrgu-Mureşul depinde de rezultatul consultărilor şi dialogului cu cetăţenii oraşului, de parteneriatul în care vom promova proiecte de importanţă locală şi regională, în domeniile infrastructurii, economic, social şi cultural. De realizarea lor depinde viitorul copiilor noştri.

„8 plus Tîrgu-Mureş” – „ORAŞUL PUTERNIC” – nu este întâmplător în programul meu pentru această etapă. El configurează într-o nouă viziune, zona metropolitană, prin polarizarea în jurul Tîrgu-Mureşului a unor comune învecinate, dând oraşului forţă în abordarea proiectelor regionale, spre beneficiul comun al locuitorilor din acest areal. Este un proiect pe care îl susţin de mai bine de un an şi jumătate, blocat însă cu încăpăţânare şi rea voinţă. Ca dovadă, Tîrgu-Mureşul nu este reprezentat în Zona Metropolitană, a cărei „supremaţie” a fost adjudecată de Consiliului Judeţean (structură care, în paranteză fie spus, va fi desfiinţată în perspectiva regionalizării şi descentralizării deciziei administrative). Suntem, astfel, în situaţia anacronică în care comunele din jur (deficitare ca infrastructură, servicii, lipsa locurilor de muncă etc.) decid în locul Tîrgu-Mureşului.

Vă spun toate acestea, atât românilor cât şi maghiarilor, deoarece tot ceea ce avem de apărat – istoria, tradiţia, cultura – putem apăra şi construi doar într-un Tîrgu-Mureş puternic, aflat printre primele 10 oraşe din ţară, punct principal de atracţie în Transilvania, nu condamnat la regres istoric, aşa cum şi-l doresc unii, din pasivitate, indolenţă sau, mai grav, din ignoranţă.

Sunt necesare proiecte locale de infrastructură în zona periurbană, autostrăzi, drumuri ocolitoare, poduri peste Mureş, trenul rapid urban Tîrgu-Mureş - Reghin, căi de acces spre Sibiu, Bistriţa, Cluj, zona industrială, Parcul Tehnologic IT, dezvoltarea aeroportului, realizarea spitalului teritorial, a centrului olimpic, o politică locativă realistă – locuinţe pentru tineri, centre comerciale, susţinerea învăţământului profesional şi tehnic, dezvoltarea vieţii universitare şi a tehnologiei de vârf, a societăţii informaţionale. Asigurarea serviciilor publice, gestionarea deşeurilor, dezvoltarea energiilor alternative în zonele adiacente sunt elemente ce pot constitui, de asemenea, strategii realiste pentru oraş şi zona adiacentă.

Să mărim Tîrgu-Mureşul, în plan patrimonial şi demografic, prin extindere, cu mult curaj şi cu conştiinţa că acest lucru este absolut necesar, acum!

Toate acestea reprezintă paşi pregătitori pentru ca Tîrgu-Mureşul să se situeze pe picior de egalitate cu oraşe aflate la 100-150 de kilometri (Cluj, Braşov, Alba Iulia, Sibiu, Bistriţa) şi să devină nu numai un oraş puternic, ci şi un centru modern şi eficient de administraţie publică locală, chiar capitala unei regiuni administrative redutabile, un pol de dezvoltare economică şi socială, cu acces direct la fonduri europene.

Acestea şi nu altele sunt problemele noastre aici şi acum, la care vă invit să reflectăm, să le dezbatem şi să le rezolvăm împreună, opunând isteriei politicianiste păguboase şi contraproductive, perspective viabile, realiste, coerente şi benefice pentru oraş, nu pentru tributarii intereselor înguste şi meschine ale unor marionete de partid, manevrate de păpuşari tupeişti şi nevolnici.

Cu aceeaşi bună credinţă şi deschidere,vă invit, stimaţi târgumureşeni, români şi maghiari, la un dialog sincer şi productiv, să luptăm împreună pentru viitorul copiilor noştri într-un municipiu cu adevărat puternic!

Dr. Dorin Florea,

Primarul Municipiului Tîrgu-Mureş
Și căutați târgumureșeanul. ro să vedeți de unde au copiat derbedeii! Atenție, orice ins din propaganda de partid poate publica pe siteul primăriei articole de propagandă pentru Maior și Florea! Mai acceptați golăniile în numele votului etnic?!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.