joi, 11 octombrie 2012

Toamna trandafirului mureșean! Pardon, a mărului din piața trandafirilor!



Toamna trandafirului mureșean! Pardon, a mărului din piața trandafirilor!
Șmecherii din primărie vin cu o nouă ediție a evenimentului numit de afaceriștii de partid ai orașului cum le-a venit la gură: ba târgul mărului, ba săptămâna mărului (deși ținea 2 luni!) ba cum le-a mai trecut prin cap și cu propagandă pe banner pentru Florea în anii electorali. Dovada șmecheriei a fost și intervenția unui tăntălău de la primărie, cum că se organizează târgul mărului pentru că locul de desfășurare e …piață, deci piața se face în piață! La argumentul că piața se numește a trandafirilor și nu a mărului sinistrul personaj nu a mai avut replică! Lăsăm logica troglodiților la nivelul lor de partid și constatăm: avem un oraș în care facem ce vrem și nu luăm taxe și impozite pentru a ajuta niscaiva comercianți sau intermediari fără idee despre măr din Batos, Reghin și așa mai departe, unii mirosind puțin, spun gurile rele, a ceva 2 și un sfert. La ce să te aștepți de la niște șmecherașii pe bani publici care pun terenul public la dispoziția unuia cu rudă în PDL, care închiriază pe firma lui domeniul public de zilele târgumureșene?! De pe siteul cu atacul vandalilor pe bani publici și în campania de propagandă pentru Florea și siteul cu  rasism al borfașilor contra rromilor (buni încolonați doar la locale și la seară de manele cu primăria pe afiș! și să le facă Bența case pe banii târgumureșenilor!),  dar și cu propagandă jegoasă pentru tot ce scoate pe orificii Florea și Maior, ultimul pentru care se căznește gașca ca să fie prezentat ca om născut ieri și fără beneficii de milioane de euro pe FCM și Siletina și cine mai știe ce afaceri dedicate.

Începând cu data de 15 octombrie 2012 debutează cea de - a VII- a ediţie a campaniei „TOAMNA MĂRULUI MUREŞEAN”, eveniment ce se organizează de către Primăria Municipului Tîrgu Mureş în parteneriat cu SC ADMINISTRATOR IMOBILE ŞI PIEŢE SRL, pentru promovarea produselor autohtone în scopul achiziţionării şi consumului lor.

Şi în acest an, aceasta campanie de vitaminizare, avantajoasă atât pentru producatori cât şi pentru consumatori, se va desfăşura în pieţele agroalimentare din municipiu şi în parcul situat în Piaţa Trandafirilor, atât timp cât condiţiile meteorologice o vor permite şi în masura în care vor exista resurse si disponibilitate din partea producătorilor pentru comercializarea merelor.

Invităm cetăţenii municipiului în locaţiile amintite, pentru a profita de fructele specifice sezonului de toamnă şi pentru a-și „încărca” organismul cu vitaminele necesare prevenirii îmbolnăvirilor şi menţinerii sănătăţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.