joi, 19 septembrie 2013

A început școala, ce afaceri de partid se mai pot aranja la Târgu-Mureș?



A început școala, ce afaceri de partid se mai pot aranja la Târgu-Mureș?
A început școala și trecem în revistă niște vehicul de partid folosite de troglodiți în alți ani, pentru a fi cu ochii pe hoți și a nu îi mai lăsa să fure.
1)    Studcard. Acesta a trecut de la nivelul 4 primării PDL, 4 orașe, devenind un pic mai mult de atât. Pentru cei fără ținere de minte, Studcardul a apărut în mai 2008, înainte de campania electorală a lui Florea, trepădușii de studenți l-au pupat în dos pe Florea și au acceptat virarea a multe sute de mii de euro în contul Siletinei lui Maior. Atenție, Siletina lui Maior era abonată la asocierea cu Transport local, dar pupa și dedicațiile numite…Transporturile terestre ocazionale ale primăriei. Ce transportau ăia: țiganii la vot, pensionarii la Viena sau în țară, Galeria FCM,  porcii PDL Mureș la mitinguri clujene, enoriașii cu popii pupincuriști de Maior și Giurgea?!
2)    Afacerea transportul elevilor. Generații și generații de elevi nu au pupat transport gratuit pe autobuz. A trebuit să apară la porcii PDL Mureș Sfântul Maior și s-a inventat ciubucul respectiv. Cei din presă știu de demersurile făcute pentru ca porcii lui Florea să îi ducă pe studenți la Petru Maior, la fostul Electromureș, pentru că bandiții subvenționați refuzau, pe motiv că nu e….rentabil!
3)    Mită pentru profesori. Afacerea golanilor pe Real și pe voturile pentru porcul PDL. Banii publici dați în campania electorală a porcului PDL sunt bani pentru vot, adică mită, atunci când nu ești în stare să îi dai în alte 364 de zile. Iar când bandiții de la PDL Mureș au inventat mita în ultima zi de campanie electorală e lege! Probabil 100.000 de euro dați mită la cadrele didactice obligate să meargă la magazinul Real! Consiliul concurenței a înmormântat dedicația, pentru că e mafia porcilor de români prea mare. Rușine, Real, te-ai mânjit cu leprele din PDL Mureș, poate cineva va plăti găinăria înainte să te preia cealaltă firmă!


4)    Veniți să colindați mărețul conducător și el să cheltuiască sute de mii de euro pe pachețelele de la magazinul FCM! Borfașii din primăria Târgu-Mureș nu se vor abține să nu cheme profesorașii pupincuriști pentru a deconta sute de mii de euro pe abonatul cu magazin FCM! De la zaharicalele de anul trecut avem certitudinea că porcul portocaliu are abonat și pentru anul acesta. Mai ales când porcul a cumpărat din banii publici dulciuri pentru copiii angajaților tot de la amicul cu țoale FCM.
5)    Îmbăiere la bazinul cu balon pe Asociația Protecting People. Asociație care a pupat la o lună de la înființare 200.000 de euro de la bandit. Plus alte afaceri de la bandit, pornind de la tractoare, aspiratoare subacvatice, unelte și așa mai departe.
6)    Afaceri la școli pe fiul lui Someșan. Insul a primit sute de mii de euro de la Florea pentru școli și doar ANI îl poate împiedica să pupe ceva afaceri dedicate după înscăunarea tătucului.
7)    Transport gratuit (pe banii voștri) la afacerea lui Țerbea, pe care nu putem să ne supărăm chiar așa de tare pentru că s-a oprit  (voit sau nevoit) din primit banii cu dedicație de la banditul portocaliu.
8)    Cupe ale liceelor, cu premiul întâi 15.000 de lei (4000 de euro!), ca porcul de la primărie să poată vinde tricourile de la magazinaș.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.