luni, 30 septembrie 2013

Un pedelist propune scoaterea dinților câinilor comunitari. După același principiu, de ce nu propune tăierea mâinilor hoților din PDL?!

Un pedelist propune scoaterea dinților câinilor comunitari. După același principiu, de ce nu propune tăierea mâinilor hoților din PDL?!
Un pedelist, care mai e și medic, adică chiar nu are scuză, propune scoaterea dinților câinilor comunitari! Probabil că șmecherul acesta de la PDL se gândea, după cum născocesc bandiții din partidul lui afaceri, la servicii de hrănit câinele cu paiul, desigur pe bani public și pe firmele borfașilor PDL de la Cluj-Napoca, Târgu-Mureș sau aiurea, consiliere psihologică pentru câinii traumatizați, prin firmele altor hoți patentați din PDL, transport cu Siletinele și bilete la meciurile FCM-urilor, pentru a îndulci amarul sărmanelor patrupede care nu mai pot fi numite…canine! Istoria o dovedește că acolo unde se scapă PDL-istul sigur e un rahat din bani publici! Așa că nu îl mai acuzați pe acesta că e fazanul care nu știe că un câine fără dinți nu se poate hrăni, acesta vroia doar niște afaceri pe găinarii lui din PDL. Care, întâmplător sau nu, la Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Craiova sau aiurea sunt tot medici! La muncă adevărată, hoțomanilor și lăsați afacerile cu câini, dracului!
P.S. Claudiu Maior, ilegalul ca viceprimar, ilegalul ca și consilier personal al șmecherului PDL Mureș se lăuda cu… exportul de câini! Bandiții de la PDL fac bani și din export?!  Mai bine și-ar exporta bandiții PDL ilegalii, rudebeniile proaste și întreținute din banii publici, sereiștii ratați și alte gunoaie care colcăie la banul public la Târgu-Mureș, Craiova, Cluj-Napoca, Arad, Ploiești și unde mai pot fura golanii ăștia!
http://www.ziarulatac.ro/dezvaluiri/a-luat-o-razna-un-consilier-pdl-propune-scoaterea-din-ilor-maidanezilor-34506

A luat-o razna. Un consilier PDL propune scoaterea dinților maidanezilor


A luat-o razna. Un consilier PDL propune scoaterea dinților maidanezilor

Directorul medical al Spitalului Municipal Rădăuţi, care e şi consilier local PDL, vine cu o propunere-şoc. Le-a spus colegilor săi din Primărie că banii pentru sterilizarea maidanezilor ar trebui redirecţionaţi pentru angajarea unor stomatologi care să le scoată dinţii câinilor.

Propunerea a venit în şedinţa de joi a consiliului local din Rădăuţi, când se discuta problema câinilor fără stăpân. Principala problemă generată de ei este agresivitatea, a punctat Cezar Radu, consilier şi director al Spitalului Municipal.

"Nu am auzit niciodată să vină un pacient în spital şi să fi fost violat de un câine. De obicei sunt muşcaţi de câini. Legea spune să îi castrăm pe toţi să nu se înmulţească. E în regulă, dar problema este că la spital omul vine muşcat, nu violat", a spus Radu, potrivit Realitatea.

Soluţia a venit tot de la el: "Medici stomatologi, fie umani sau veterinari, să le scoată dinţii câinilor şi abia apoi să le dea drumul în comunitate. Oare va trebui să mai moară şi alţi copii ca să luăm o măsură pe plan naţional? Aceasta este marea întrebare."

Primarul din Rădăuţi spune însă că numărul câinilor de pe străzile oraşului nu e chiar atât de mare, iar problema ar putea fi rezolvată prin strângerea lor în padocul întreţinut de administraţia locală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.