marți, 10 septembrie 2013

Câți bani dau bandiții PDL Mureș pe Csegzi? Tot 35.840 de lei, pe PFA?!



Câți bani dau bandiții PDL Mureș pe Csegzi? Tot  35.840 de lei, pe PFA?!
După ce porcul portocaliu s-a făcut că plouă, ANI a venit cu verdictul: Maior a luat bani ilegal de la banditul de partid, pentru că el nu putea fi și consilier local și frecător de mentă la primărie cu scuza consilier al lui Florea (în paranteză, dacă a ajuns Florea să ia sfaturi de la Maior s-a dus dracului sistemul de valori al găinarilor PDL Mureș!). Florea se laudă cu încă un consilier local, luat doar ca să nu se spună că angajează subordonații PDL Mureș, pe maghiarul Csegzi. Îl plătește porcul portocaliu și pe acesta cu 35.840 de lei din banii publici sau doar pe gășcarul și întreținutul pe Siletina, FCM și alte afaceri de partid? În acest caz, Csegzi poate acuza discriminarea, banditul de român dedicând bani publici în funcție de etnie! Pentru oamenii de bună credință din primărie, care nu trebuie să fie pupincuriști sau șantajați de leprele portocalii, există legea prin care puteți da în gât lepădăturile care angajează rude de găinari PDL Mureș, de la nașe, frați și tați, legea avertizorului public ! Așadar, leprele lui Florea, câți bani aruncați pe așa-zisul consilierat al lui Csegzi?! Atenție, porcii lui Florea îi dădeau ilegalului Maior bani ca și cum era viceprimar, cam la această valoare! Cât mai furați, porci etnici?!
MAIOR CLAUDIU a încălcat regimul juridic al incompatibilităților, întrucât, în timpul exercitării mandatului de Consilier local în cadrul C.L. al Municipiului Târgu-Mureș, Jud. Mureș, a încheiat în calitate de persoană fizică autorizată în cadrul PFA MAIOR SERGIU CLAUDIU un contract de prestări servicii, în valoare totală de 35.840 Lei, cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș.
Astfel, MAIOR CLAUDIU nu a respectat dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea 161/2003, potrivit cărora „Consilierii locali [...] care au funcţia [...] administrator [...] precum şi calitatea de acţionar sau asociat la societăţile comerciale cu capital privat [...] nu pot încheia contracte comerciale de prestări de servicii, de executare de lucrări, de furnizare de produse sau contracte de asociere cu autorităţile administraţiei publice locale din care fac parte[...]” și art. 75 din Legea nr. 393/2004, potrivit cărora „Aleşii locali au un interes personal într-o anumită problemă, dacă au posibilitatea să anticipeze că o decizie a
P.S. Pariem că porcii lui Florea îl trimit pe trepăduș din nou în fața presei și la recepții de drumuri și centrale termice? Pentru că porcul de român rămâne mereu porc de român, în obrăznicia sa și pentru că Târgu-Mureș e orașul în care sunteți prostiți cu votul ca să nu fure…maghiarul, inclusiv în campania lepădăturii PDL cu sereiști ratați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.