sâmbătă, 28 septembrie 2013

Omul de încredere al găștii pedelistului Florea a ajuns consilier personal de primar condamnat la 2 ani de închisoarea pentru abuz în serviciu și apoi purtător de cuvânt în primăria PSD Sighișoara!



Omul de încredere al găștii pedelistului Florea a ajuns consilier personal de primar condamnat la 2 ani de închisoarea pentru abuz în serviciu și apoi purtător de cuvânt în primăria PSD Sighișoara!
Cum spunea latinul? Finis coronat opus?!
Dacă ne aducem aminte bine, Alina presta, împreună cu Pașcan și nașa sa Sandu, cu actorașul Trif, toți inși unul și unul, unii cu propagandă pentru neterminat din poziția de funcționar public,  la Monitorul primăriei pe care porcii PDL Mureș îl scoteau pe Info Statistics și pe afacerea lui Cătană. Munca angajaților, decontul pe firma de partid întreținută de porcul portocaliu și servită 3 luni pentru Știi TV cu casetele primăriei, ca proștii să nu rămână fără licență ! Casetele pe banii publici pe afacerea porcului portocaliu Că așa e în tenis, pardon, pe votul etnic am românilor isterizați de seriști și de porcii cu Ștefan Gheorghiu, ca să nu cumva să vină maghiarii și să fure ce fură românii! Și după astea tot Cătană se laudă că merge cu presa tâmpită la notar, pentru a aranja cotele din publicitatea aranjată de porcul de partid pe Info!
P.S. Trecerea omului de încredere al pedelistul Florea în gașca pesedistului condamnat Dăneșan seamănă cu trecerea afaceristului cu primăria PDL Sergiu Zereș, un precursor al lui Cătană, acum cu afacerea în faliment, la consilieratul penelistului de la CJM!
Zidezi dixit:

Proaspăt numită în funcţia de purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Sighişoara, Alina Aldea a declarat, pentru cotidianul „Zi de Zi”, că îşi doreşte să contribuie cât mai mult la consolidarea imaginii pozitive de care Sighişoara se bucură atât în ţară cât şi peste hotare. „În data de 3 septembrie anul curent, am fost angajată în funcţia de consilier personal al primarului municipiului Sighişoara, Ioan Dorin Dăneşan. Printr-o dispoziţie de primar, ulterior am fost numită purtător de cuvânt al municipiului Sighişoara”, a afirmat Alina Aldea. „Având în vedere că m-am născut în Sighişoara – poate puţină lume ştie acest lucru – se poate spune că am revenit, aşa cum spunea poetul că „râurile se întorc la izvoare”. Îmi doresc să fiu utilă pentru comunitate şi să ajut prin cunoştinţele pe care le-am dobândit de-a lungul timpului, să ajut să promovăm Sighişoara cel puţin de la nivelul la care a ajuns”, a mai subliniat purtătorul de cuvânt al Primăriei Sighişoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.