sâmbătă, 28 septembrie 2013

Primăria Arad a plătit 8000 euro pe o bancă iar un coș de gunoi a costat 850 euro. Și noi eram indignați că bandiții lui Florea cheltuiesc în patria hoților de partid, Târgu-Mureș, 800 de euro pe fiecare loc de parcare, pe abonata la gunoaiele din primărie firmă Senin!



Primăria Arad a plătit 8000 euro pe o bancă iar un coș de gunoi a costat 850 euro. Și noi eram indignați că bandiții lui Florea cheltuiesc în patria hoților de partid, Târgu-Mureș, 800 de euro pe fiecare loc de parcare, pe abonata la gunoaiele din primărie firmă Senin!

La cât se fură la Arad, mai că ne vine să le dăm un premiu la pramatiile gunoiului, care dau 800 de euro pe 3mp de pișcot, 4 stâlpi și un acoperiș jegos de țiglă, pentru care vâră la gășcarul porcului portocaliu câte 800 de euro. Cum ar veni, prostul care parchează sub acoperișul firmei abonate la banditul portocaliu plătește în vreo 19 ani suma pe care banditul o cheltuiește pe firma dedicată. Dar ce să vezi, prostia aia de construcție nu ține 19 ani! Găinarii de la PDL (Mureș, Arad, Sfânta Elena sau aiurea) nu știu decât din astea și până li se vor alătura lepădăturilor din Craiova și Cluj-Napoca și pușcărie vor mai trece niște mandate de hoție!
Pe strada Mețianu din Arad o bancă a costat 365 milioane lei vechi
http://stareanatiunii.com/primaria-arad-a-platit-8000-euro-pe-o-banca-iar-un-cos-de-gunoi-a-costat-850-euro.html
UPDATE (în josul paginii)

Dacă pe o bancă primăria domnului Falcă a plătit circa 8.250 euro, primăria Arad a dat peste 36 milioane lei vechi (850 euro) pe un coș de gunoi iar pe un rastel biciclete a plătit peste 40 milioane lei vechi (circa o mie euro). O protecție pentru pomi (se vede in poză mărimea “copacilor”) a costat 1500 euro (adică trei leațuri de lemn și un grilaj de fier forjat).

Toate aceste investiții au fost realizate in cadrul programului de amenajare zonă pietonală strada Mețianu.
Amenajare zonă pietonală strada Mețianu – Arad

În data de 25.08.2011 a fost atribuit contractul de “Amenajare zona pietonala strada Metianu inclusiv reabilitarea retelelor de utilitati” compus din 2 loturi, la o valoare de 3.124.771,95 RON fără TVA.

Pentru lucrările de procurare si montare mobilier urban conform proiectului tehnic de Amenajare zonă pietonală strada Mețianu (LOT II), câștigătorul desemnat (a fost și unicul ofertant) este societatea BERRA EDILSISTEM S.R.L. (site: http://www.berra.ro/index.php) la o valoare de 639.402 RON fără TVA.

Din cantitățile de dotări cu mobilier stradal enumerăm:

- Banca Tip”DIAMANTE SETTORE WOOD” sau similar- complex 2 banci 12 BUC;

- Cos de gunoi tip “ECLISSEWOOD” sau similar, cu capac 14 BUC;

- Rastel biciclete tip “CICLOS” sau similar (beton) 2 BUC;

- Protectie pomi tip “OBRA-C” Ø1190mm sau similar, cu Øint. 500mm 22 BUC.

DOCUMENT F4 – DOTARI METIANU: F4 DOTARI METIANU

Mobilierul urban (bănci, coșuri de gunoi, rastele biciclete, protecție pomi, etc.) este produs de METALCO GROUP (site: http://www.metalco.it/eng/).

Strada Mețianu a fost inagurată cu surle și trâmbițe anul trecut. Mai multe informații, aici: Lucrările făcute de Primărie au adus pe strada Meţianu inundaţii, câini vagabonzi şi şobolani

UPDATE/ Preţurile sunt cele de catalog
Deşi n-a dorit să comenteze afirmaţiile apărute pe site-urile de socializare şi stareanatiunii.com, primarul Gheorghe Falcă a declarat pentru www.newsar.ro că preţurile plătite pentru mobilierul urban de pe strada Meţianu sunt cele de catalog. Primarul a mai declarat că alegerea pieselor de mobilier urban a ţinut de partea de arhitectură şi proiectare, fiind exclusiv alegerea celor care s-au ocupat de aceste aspecte. În plus, acesta a precizat că nu este vorba despre nişte simple bănci, ci de un complex de bănci, cu granit.
De remarcat, că investiţia de pe strada Meţianu, realizată în baza unei licitaţii, a fost verificată inclusiv de Curtea de Conturi, care nu a descoperit nereguli în ceea ce priveşte cheltuirea banilor publici.


Arad,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.