marți, 17 septembrie 2013

Florea vrea scutiri de taxe pentru gășcarii proprii ai gunoiului PDL Mureș?!



Florea vrea scutiri de taxe pentru gășcarii proprii ai gunoiului PDL Mureș?!
Nu e un secret că PDL Mureș inventează afaceri și licitații pentru gășcarii PDL Mureș. Practic, cuvântul de ordine este să nu fie lăsat un leu din banii publici pentru maghiarul care nu trebuie votat ca să fure ce poate fura porcul de român. Ne aducem aminte cum derbedeii din PDL Mureș au propus și au obținut subvenții pentru porcăria de partid Studcard (4 orașe pedeliste din 4, la acel moment!) pentru gășcarul Maior, cu Siletina lui, pentru cei care stau în apartamentele pe bani publici făcute de Bența din pomana porcului și banii fraierilor de târgumureșeni. Așadar, cum sună o reducere de taxe pentru așa-zișii… investitori? Unul ca Maior, de exemplu,  că tot a intrat acela cu Siletina în primărie, poate veni să spună am cumpărat autobuze de un milion de euro, în condițiile în care porcul de partid îi dă sute de mii de euro subvenție și acum se pune la cale și ca insul să nu plătească impozite? Familionul Maior poate spune: am cerut 1,8 milioane de euro, Florea a încercat să ne dea pomană, noi am investit un milion de euro în 3 jucători, suntem mari… investitori în echipa de partid inventată în campania porcului de partid, hai să nu mai plătim impozitele că tot nu le plătim altfel și vine fiscul să ne vândă instalația de nocturnă făcută cadou de banditul PDL din 200.000 de euro din banii fraierilor de târgumureșeni?!
Atenția, Florea lucrează doar pentru nemâncații lui și pentru toți trepădușii aduși în partid, ghiciți pentru cine sunt viitoarele…scutiri de taxe! Pentru bandiții ăștia de partid și mega-afacerea cu profesorași și cu angajați din primărie și cu abonați la afaceri prin primăria Târgu-Mureș, a.k.a. Supercalculatorul, se pretează la scutiri de impozite, cu siguranță!

Primarul municipiului Târgu Mureş, dr. Dorin Florea, a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că va înainta un proiect de hotărâre de consiliu prin care intenţionează să acorde scutiri de taxe, pe trei ani, firmelor care vor aduce investiţii de peste un milion de euro în municipiu, fie în colaborare cu Primăria, fie individual sau sub orice altă formă de asociere. Florea a spus că va cere votul Consiliului Local în şedinţa din luna octombrie, urmând ca schema pentru acordarea de facilităţi pentru mediul de afaceri să funcţioneze timp de şase ani, în perioada 2014-2019. Potrivit proiectului, vor primi facilităţi acele persoane juridice care realizează investiţii de peste 1 milion de euro pe teritoriul municipiul Târgu Mureş, urmând a li se acorda scutire de la plata impozitului pe clădiri, pentru clădirile nou construite, pentru terenul aferent acestor investiţii, dar şi pentru acele clădiri realizate prin investiţii de natura locuinţelor. Facilităţile pentru investitori nu vor depăşi 250.000 de euro anual, însă scutirea de taxe va putea fi prelungită dacă firma beneficiară mai doreşte să aducă o investiţie de încă cel puţin un milion de euro în municipiu. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/facilitati-pentru-investitori-la-tirgu-mures.html#sthash.2axMxNlw.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.