marți, 24 septembrie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au găsit o utilitate pentru consilierul legal Csegzi



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au găsit o utilitate pentru consilierul legal Csegzi
Că tot e ilegal al bandiților PDL Mureș, în poziția de consilier al lui Florea pe 35.000 de lei pomana porcului în viu, Maior nu mai apare pe siteul pe bani publici, doar la agramații și pupincuriștii cunoscuți și profitori. Noroc că porcii lui Florea mai mimează o activitate pentru celălalt consilier pe bani publici și afaceri, adică Csegzi. Să nu aflăm că și acesta are vreun ONG care ia banii publici de la porcul PDL Mureș și mai și consiliază un specimen din categoria respectivă, pe banii publici.
P.S. Bandiții PDL Mureș îl mai strecurau pe Csegzi pe afișele și pe siteul pe bani publici, ca să nu uite poporul că insul mai există și cică și lucrează!


Pensionari din Kecskemet, în vizită la primărie
Marţi, 24 Septembrie 2013 13:11 | Imprimare | Email



Marime text:





O delegaţie din partea Asociaţiei pensionarilor din Kecskemet (Ungaria), oraş înfrăţit cu Tîrgu Mureş, a fost primită, marţi, 24 septembrie 2013, la sediul Municipiului, de către consilierul primarului, dr. Csegzi Sandor.

Vizita oaspeţilor unguri se înscrie în contextul relaţiilor de prietenie şi colaborare stabilite între cele două municipalităţi, precum şi între filiala locală a Uniunii Generale a Pensionarilor din România şi asociaţia pensionarilor din Kecskemet.

În cadrul întrevederii, dr. Csegzi Sandor, Cetăţean de Onoare al oraşului Kecskemet, a evocat numeroasele evenimente comune ce au pecetluit, de-a lungul timpului, relaţia de înfrăţire dintre cele două oraşe : schimburi de experienţă, expoziţii de artă, colaborări între unităţile de învăţământ şi bibliotecile din Tîrgu Mureş şi Kecskemet, întâlniri pe diverse teme social-culturale etc.

Oaspeţii s-au arătat încântaţi de excursia efectuată, ce a cuprins, printre altele, o vizită la Mânăstirea Râmeţi şi la salina de la Turda.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.