sâmbătă, 28 septembrie 2013

Bandiții din primăria Târgu-Mureș spun de câini în apartamente și ei tolerează javrele idioate ale oricărui idiot, de pe domeniul public sau privat al municipiului!



Bandiții din primăria Târgu-Mureș spun de câini în apartamente și ei tolerează javrele idioate ale oricărui idiot, de pe domeniul public sau privat al municipiului!
Ce zonă e curtea centralei termice, pe care s-au împroprietărit unii? Caz pe strada George Coșbuc, unde Cucuiet Ioan, un șefuleț de asociație, s-a trezit că poate deține 200 mp de teren împrejmuit, pe care individul și-a tras garaj din elemente combustibile, și-a tras fermă de javre și parchează camioane sau manipulează porcii  tranșați de Crăciun. Nouă ni se spune, prin bandiții de la primăria Târgu-Mureș, că este interzis să se crească în casă sau pe zonele de agrement fără acceptul vecinilor, dar acești vecini nu și-au dat acordul niciodată ca un șmecher să crească câini agresivi lângă bloc, care latră în fiecare noapte și înceracă să iasă printre barele porții. Se aude, lipitorii de autocolante pentru banditul portocaliu?! Să mai amintim cum ați dat amendă uneia care a îndrăznit să parcheze lângă moșia Cucuietului pe motiv că are două roți pe spațiul verde?! Alo, bandiții lui Florea care primiți până și hrană din banii noștri?! Să credem că și aici funcționează principul etnic, dacă nu e maghiar nu îl deranjăm?!


Ca urmare a mai multor reclamaţii înregistrate în ultima perioadă, cu privire la deţinerea unor animale de companie, în blocurile de locuinţe din municipiul Tîrgu-Mureş, atragem atenţia proprietarilor acestor patrupede că în conformitate cu prevederile HCL nr. 265/2010, art. 1, privind modificarea art. 13, lit. a) din HCL nr. 20/2008, este interzisă: „creşterea şi întreţinerea animalelor, cu excepţia animalelor de pază şi ornament (maxim 2 animale în cazul câinilor şi/sau pisicilor, care pot deranja prin zgomote şi mirosuri) în zonele de agrement, precum şi în toate blocurile de locuinţe şi în zonele aferente acestora, fără acordul majorităţii proprietarilor sau locatarilor din imobilul respectiv, între care este obligatoriu să fie inclus acordul vecinilor care au perete comun pe orizontală şi verticală”.

În situaţia neconformării, vom fi obligaţi la aplicarea în mod repetat a sancţiunilor contravenţionale, până la intrarea în legalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.