sâmbătă, 14 septembrie 2013

Bandiții PDL Mureș l-au folosit pe ilegalul Maior până și pe felicitările adresate prostimii de gunoaiele din primăria Târgu-MureșBandiții PDL Mureș l-au folosit pe ilegalul Maior până și pe felicitările adresate prostimii de șmecherașii de gunoaiele din primăria Târgu-Mureș

Este inclus în comisiile de licitație, are acces la toate datele din caietul de sarcini. Există un motiv pentru care primarul nu face parte din CL”, spune Ionela Ciotlăuș. Mai mult decât atât, pe toate documentele din primărie semnătura lui Claudiu Maior este a doua după cea a primarului Florea. În unele cazuri statutul acestui semnatar nici nu este menționat, Claudiu Maior apărând pe lângă directorii din executivul Primărie cu titulatura de ”VIZAT”. VIZAT CLAUDIU MAIOR. După care primarul Florea semnează la rândul său.

Din păcate, porcii lui Florea din PDL Mure nu s-au mulțumit să îl pună pe ilegalul consilier să semneze actele pe care bandiții nu le semnau, ci l-au pus pe individ ca și cum ar fi existat, să reprezinte primăria! Și astfel ne-am trezit că porcii lui Florea reprezintă primăria cu gășcarii de partid și cu prietenarii aferenți, până și în felicitări! Cine rupe capul mafiei PDL Mureș și le pune botniță găinarilor aduși etnic în primărie, ca să nu fure maghiarul?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu