joi, 26 septembrie 2013

Găinarii din primăria Târgu-Mureș se laudă cu banii publici dați asociațiilor de proprietari!



Găinarii din primăria Târgu-Mureș se laudă cu banii publici dați asociațiilor de proprietari!
Până când bandiții din primăria Târgu-Mureș vor fi luați la întrebări despre… cupa asociațiilor de proprietari, din banii publici, poate verificați care găinar a jucat fotbal cu… Clau-gol, care tâmpiți erau puși de lepra PDL Mureș să plaseze câte 10 abonamente pe clubul familionului Maior, care tembel din asociațiile de locatari mergeau la revelionul găinarilor din primărie, care prostovan ocupă curțile centralelor termice cu fermă de câini, cu abator pentru porci, cu parcări de camion, pentru care borfaș găinarii lui Florea nu iau impozite și se fac că plouă atunci când locatarii le fac denunțuri. Până în a marșa la ceva, amintiți-vă că șefii de asociație sunt plătiți de voi, dar șantajați de porcii din primărie care au ajuns să îi scoată pe borfași de la cheltuielile de pe bloc și astfel bandiții plătesc ca și cum le-ar fi crăpat cineva din familie, adică cu un om mai puțin. Se întâmplă la Târgu-Mureș, oraș etnic în care porcul PDL Mureș trăiește din pupincurismele și listele de semnături pe care le aduce trogloditul șef de asociație de locatari!


Miercuri, 25 septembrie 2013, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş – sala de protocol, va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor ediţiei din 2012 a concursului „Natura pentru Viaţă”, la care au participat 14 asociaţii de proprietari de pe raza oraşului.

Juriul a decis acordarea a 12 premii, menţiuni şi premii speciale în bani, după cum urmează: premiul I – 1.200 de lei: premiul II – 1.000 de lei, premiul III – 800 de lei: 5 menţiuni ( câte 500 lei). Au fost acordate două premii pentru continuitate (în valoare de câte 600 de lei), un premiu pentru iniţiativă (în valoare de 500 de lei) şi un premiu pentru iniţiere (300 de lei).

În vederea încurajării, stimulării şi continuării activităţilor de îngrijire şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi din vecinătatea blocurilor de locuinţe, participanţilor li se va distribui material dendro-floricol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.