joi, 26 septembrie 2013

Logică de…fotbalist! Ziarele de sport ignoră un personaj, cică, dar vă îndeamnă să citiți mâine în ziarele respective despre cine e vorba și cine e insul promovat de ziare care va fi…ignorat!

Logică de…fotbalist! Ziarele de sport ignoră un personaj, cică, dar vă îndeamnă să citiți mâine în ziarele respective despre cine e vorba și cine e insul promovat de ziare care va fi…ignorat!
http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/premiera-in-presa-din-romania-ambele-ziare-de-sport-au-decis-sa-ignore-un-personaj-din-fotbal-409452.html

Sperăm că ziarele de sport nu au doar idioți care pun titluri și că totul e, de fapt, vreo altă manevră publicitară, cum a  fost și pagina 1 identică la cererea sponsorului Timișoreana! Iar pentru cei care e vorba de Becali sau M.M., stați liniștiți, presa sportivă e dependentă de ăștia ca pruncul de laptele de mamă și mai degrabă ar plăti ea pe cele două creaturi pentru a le mai face niscaiva subiecte care să vândă! Încă nu a ajuns presa de sport să cuprindă sport, ci doar povești, bancuri, idioțenii ale inșilor din sport. Sport va fi atunci când ziarele sărace de sport își vor permite să nu pună idioți analfabeți pe copertă, ci sportivi care au rezultate și imagini din competiții din gimnastică, baschet, handbal sau ce vreți dumneavoastră!

Premieră în presa din România » Ambele ziare de sport au decis să ignore un personaj din fotbal!

25 Septembrie 2013 19:57

Articol
Singura reacţie civilizată e să ne ferim publicul de un asemenea personaj.

De astăzi, în paginile ziarelor unde lucrăm nu vom mai găzdui declaraţii, imagini sau relatări despre această persoană. Numelui său îi rămîn suficiente zone publice unde să se dea în stambă, dar măcar pentru publicul nostru, acest personaj va ajunge acolo unde l-a dus comportamentul: pe televizoare şi în uitare.

Vezi mîine în cele două ziare de sport, Gazeta Sporturilor şi Prosport, despre cine este vorba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.