marți, 24 septembrie 2013

Comunitarul Bretfelean, fost securist, demis de SRI Maramureș pentru abateri grave?!



Comunitarul Bretfelean, fost securist, demis de SRI Maramureș pentru abateri grave?!
Un ins din preajma lui Florea, dat de primarul Florea ca fiind capul răutăților în afacerea cu vandalii imaginari în campania porcului PDL! (Bretfelean e fost ofițer SRI, știe ce vorbește!) cică ar fi fost securist și apoi sereist expulzat din sistem pentru avateri grave de la regulamentele instituției?! Așa, e măi, Valentine?! Gagiul acesta a fost pus și prefect de bandiții din PDL?! Cine se aseamănă, se adună?! Insul are și  subordonați tipi cu pistoale Glock cumpărate de gașca lui Florea de la firma Lotus, asta ca să dormim …liniștiți?!




http://citynews.ro/alegeri-locale-37/florea-ii-ia-apararea-lui-bretfelean-228879
"Domnul ministru de Interne ar face bine în primul rând să se documenteze. Domnul Bretfelean este fost ofițer de SRI, știe ce vorbește. Găștile de interlopi nu-i normal să pună mâna pe oraș. Noi nu putem arăta târgumureșenilor că suntem nesiguri pentru că domnul ministru și PSD are campanie electorală. Târgu Mureș și orice oraș al României trebuie să fie sigur și nu la discreția bandelor de interlopi", a declarat primarul Dorin Florea. Florea a explicat că Bretfelean nu este sub comanda Ministerului de Interne, el având atribuții de funcționar public.
"Cred că domnul ministru de Interne Ioan Rus nu cunoaște, și când va cunoaște serviciile de informațiile ale poliției și când va da informații reale, o să îl felicite pe domnul Bretfelean că și-a exercitat treaba așa cum spune legea. El (valentin Bretfelean n.r.), în primul rând este în slujba cetățeanului și nu cazon în fața niciunui ministru. Domnul Bretfelean este șeful Poliției Locale cu atribuții clare de funcționar public și nu sub comanda unui ministru de interne", a încheiat edilul.

https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?14320
Valentin Constantin Bretfelean. Fost ofiter de securitate. Pâna în septembrie 2001, sub gradul de maior, a condus sectia SRI Maramures. Demis si trimis în fata Consiliului de Judecata al SRI, pentru abateri grave de la regulamentele institutiei. Pâna în prezent nu s-a pronuntat vreo sanctiune împotriva sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.