miercuri, 25 septembrie 2013

Bandiții lui Florea continuă promovarea ilegalului Maior. Nici o masă fără pește!

Bandiții lui Florea continuă promovarea ilegalului Maior. Nici o masă fără pește!
Până când porcii lui Florea nu vor primi o sentință  pentru ilegalul dovedit de ANI Maior, porcii îl popularizează pe individ. Sunt aceleași javre care l-au pupat în dosul sfânt când era ilegal viceprimar și care nu l-au pupat în dos când copilul minune și iubit al lui Florea era... peremist. Sfânta mafie PDL Mureș! Bandiții ăstia își închipuie că schimbă ceva în imaginea de întreținut al lui Maior și imaginea de întreținută a mă-sii, prin clubul de fotbal, precum și de imaginea de profitor pe Siletina, de care mocofanii se dezic?!
 P.S. Verificați concursurile și concursurile de împrejurări prin care au intrat în primărie pupincuriștii lui Maior și rudele lor! Îndemn pentru presa care nu e șan
tajată cu publicitate, chirii, diplome de șters dosul și publicări în colecții ale trepădușului de partid.


Premiul I al concursului „Natura pentru Viaţă” – ediţia 2012 a fost câştigat de Asociaţia de proprietari nr. 14 din Aleea Carpaţi nr. 33, urmată de Asociaţiile de proprietari nr. 1037 (strada Ceahlău nr.30) şi nr. 6 (strada Secuilor Martiri), care s-au clasat pe locurile al II-lea, respectiv, al III-lea.

Din cele 14 asociaţii participante, 12 au fost răsplătite cu premii, menţiuni, premii speciale în bani şi material dendro-floricol, în cadrul unei festivităţi ce s-a desfăşurat la sediul Primăriei Tîrgu Mureş, miercuri, 25 septembrie, în prezenţa consilierului Claudiu Maior.


„Ne bucură faptul că primăria este mereu alături de noi, sprijinind constant activitatea asociaţiilor de proprietari. Şi noi ne numărăm printre câştigătorii acestei ediţii, lucru care nu poate decât să ne bucure....”, a declarat dl. Aurel Cioată, preşedintele Asoc. de proprietari nr. 1037.

„Natura pentru Viaţă face parte din tradiţia oraşului şi ne bucurăm că, an de an, concursul stârneşte interesul şi spiritul de competitivitate al locuitorilor, care dau dovadă, la fiecare ediţie, de bun gust, ingeniozitate şi fantezie. La rândul nostru, încurajăm şi susţinem astfel de competiţii, încercând să atragem tot mai mulţi cetăţeni în această acţiune. Oraşul este al nostru, al tuturor, şi este de datoria noastră ca, împreună, să-l păstrăm frumos şi curat”, a declarat consilierul Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.