joi, 28 februarie 2019

3 săptămâni de escrocherie Marius Pașcan. Candidatul fantomă, protejat de primărie și de polițiile mânjite de primărie!

3 săptămâni de escrocherie Marius Pașcan. Candidatul fantomă, protejat de primărie și de polițiile mânjite de primărie!
Beneficiu că a fost angajat cu familionul în primărie, îl știe Florea și poliția îl știe pe Florea, doar e gagiul care le dă cadouri din bani publici și polițiile se mânjesc cu ceva ce pute, de la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș. Cum să îi mai spui unuia care e controlat prin cadourile din banii publici (sindicat sportiv, fotbal, pictură, reparații mașini, combustibil, excursii cu subordonatele, șefi sereiști și condamnați ai tribunalelor militare), în jur de 100.000 de lei din banii populimii târgumureșene, că habar nu are de ce e escroc Pașcan?!
1.     Campanie electorală ilegală. Aia începe când dau grofii în floare, peste două luni, pe înțelesul demenților.
2.     Afișaj electoral ilegal.
3.     Escrocherie, până când partidul nu depune lista de 200.000 de semnături și Autoritatea electorală avizează în 16 aprilie nu avem nici un candidat.
Poliție Târgu-Mureș, rămâne cum am stabilit, caută niște facturi, ca să aflăm ce mașini ai reparat din 26.000 de lei dați de gașca lui Florea, imediat după aceea începând și golăniile la adresa ziariștilor, șefilor de partide și bloggeri. Poliția locală, aflăm mai târziu cum e cu sindicatul sportiv, poate de la DNA și poate vă stă tabăra de pictură a sereiștilor expirați și cupa fotbalistică taman în dosare și în gât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.