vineri, 1 februarie 2019

Poliția locală cu 12 clase și târgumureșeană, sub zodia bolnavă SRI!

Poliția locală cu 12 clase și târgumureșeană, sub zodia bolnavă SRI!
Au înlocuit Bretefeleanul cu prea multe grade cu ex-jurnalistul trecut prin SRI! Un pas înainte, nu? Control total al poliției locale prin băieții cu ochi albaștri, Patria a priori, cum ar spune genul în uniformă și cu 12 clase! Să te ții acum atacuri ale vandalilor, razii la etichetele în limba maghiară, nu și la indicatoarele ilegale puse cu ocazia marșului secuilor?! Ce naște din SRI placa etnică o știe?! Așteptăm mai multă imaginație decât a gagiului amator de grade, de încălcarea gravă a statutului SRI și a cârpelor în 3 culori.
https://ardealnews.ro/2019/02/01/fostul-angajat-sri-ajunge-sef-la-politia-locala-din-tirgu-mures
P.S. DNA Târgu-Mureș, 15.000 per tabără de pictură a vulturului albastru și sereist, câte 20.000 de lei cupa fotbalistică, bani pe AS sindicală a poliției locale și AS sindicală a poliției locale și a primăriei, mâncat gratis, la revelioanele pensionarilor care se pozează cu inculpați și cu condamnați români, chiar și cu ăia prin ZOO și cu bani publici pe firmele nevestei la fel de inteligente ca primitivul.

P.S.2. Conducerea neuronului cu chipiu era asigurată de doi veniți din SRI și un condamnat, Pavel, al tribunalului militar. Ca idee despre ce specimene era vorba și ce românism bolnav trebuia rezolvat cu alesul etnic, Florea bacsi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.