joi, 21 februarie 2019

Gașca din Primăria Târgu-Mureș se asociază cu secta din Coreea, maghiarii pentru interesele lor cu Tirolul de Sud. Fiecare cu păsăricile lui, etnice și religioase!

Gașca din Primăria Târgu-Mureș se asociază cu secta din Coreea, maghiarii pentru interesele lor cu Tirolul de Sud. Fiecare cu păsăricile lui, etnice și religioase!
Plus reactivare SRI, tocmai bine înainte de 15 martie, SRI vă mulțumește probabil, la fel și bolnavii loco de naționalism ieftin,  ziariștii  sub acoperire sau expirați, pasionați de grofii aferenți sau nu.
Agerpres zicere:

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, şi preşedintele organizaţiei Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light (HWPL), Lee Man-Hee, au semnat un Memorandumul care priveşte derularea în comun a mai multor proiecte în domeniul cultural şi universitar.

Primăria Târgu Mureş a anunţat, luni, că Memorandumul a fost încheiat pe o perioadă nedeterminată, după ce Târgu Mureş a primit din partea Coreei de Sud titlul de 'Oraş Cultural al Păcii', iar semnatarii vor extinde proiectele în mai multe arii ale sferei sociale.


Delegația va fi compusă din 4 persoane, doi reprezentanți din partea Municipiului și doi reprezentanți din partea Consiliului Local Tîrgu Mureş. Reprezentanții Consiliului Local vor fi nominalizați în cadrul ședinței ordinare de consiliu. Menționăm că toate cheltuielile legate de masă și cazare vor fi suportate de organizatorii evenimentului.

Drepturile şi obligaţiile personalului trimis în străinătate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar sunt reglementate de H.G. 518/1995, modificată și completată.

Categoriile de diurne sunt stabilite în anexa la hotărâre, natura deplasării în cazul de faţă înscriindu-se la categoria I de deplasare, cu un coeficient de 50% în cazul deplasării în Coreea de Sud, diurna fiind de 19 USD/zi/persoană.

Rezumând, rezultă următorul necesar de mijloace băneşti:

– diurnă: 7 zile/ 4 persoane/ Coreea de Sud – 7 x 4 x 19 USD = 532 USD;

– transport – 4620 USD (bilete de avion și transfer aeroport);

– asigurare medicală – 360 RON

În total este necesară suma de: 5.152 USD și 360 RON.

Având în vedere cele mai sus relatate, supunem spre analiza şi aprobarea dumneavoastră proiectul de hotărâre privind suportarea de la bugetul local a sumei necesare pentru delegaţia din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş, cu ocazia deplasării la Seoul/Coreea de Sud.
Msnews.ro zicere:
OFICIAL. Joi, 21 februarie, în organizarea Consiliului Județean Covasna, președinții consiliilor județene din Mureș, Harghita și Covasna și guvernatorul adjunct al Guvernul Autonom al Provinciei Bolzano, Tirolul de Sud (Italia) au semnat o declarație de intenție privind elaborarea Acordului Comun de Cooperare între Tirolul de Sud (regiune autonomă din Italia) și cele trei județe din România, în contextul “avantajelor autonomiei teritoriale”.



Documentul a fost semnat de Tamás Sándor (președintele Consiliului Județean Covasna), Borboly Csaba (președintele Consiliului Județean Harghita), Péter Ferenc (președintele Consiliului Județean Mureș) și Daniel Alfreider (guvernatorul adjunct al Guvernul Autonom al Provinciei Bolzano, Tirolul de Sud) – regiunea autonomă Tirolul de Sud este componentă a provinciei Trentino-Alto Adige, situată în extremitatea nordică a Italiei, la granița cu Austria.



Conform oficialilor semnatari ai documentului, scopul Acordului, înscris în declarația de intenție, este „de a spori dezvoltarea economică regională, cooperarea și schimb de bune practici în următoarele domenii principale: educație, turism, agricultură, sisteme de cooperare, branduri locale și regionale”.



Liviu DAMIAN


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.