luni, 11 februarie 2019

Slugile lui Dragnea fură în cerc, pentru 16 milioane de euro care nu ajung unde trebuie. Furi o miere, mâine dai o vitamină și mimezi că îi înveți minte pe sereiștii și spionii cadorisiți de slugile tale inepte!


Slugile lui Dragnea fură în cerc, pentru 16 milioane de euro care nu ajung unde trebuie. Furi o miere, mâine dai o vitamină și mimezi că îi înveți minte pe sereiștii și spionii cadorisiți de slugile tale inepte!
Mare știre mare, Parlamentul României a votat miere pentru elevi. Mare știre mare, Guvernul controlat de Dragnea zice că e nașpa să dai miere la copii și se suspendă ce au aprobat cei din Parlament, între care și pesediștii luați la miștocăreală de proștii ceilalți. Ce facem cu banii, dacă tot am ajuns să furăm mierea neacordată copiilor? Păi, Guvernul Dragnea îi dă SRI, spionilor și celor care păzesc prostovanii de partid. Dar, stați, mare știre, banii furați de la mierea copiilor și dați spionilor și sereiștilor sunt luați de haiducul condamnat Dragnea și sunt transformați în bani pentru vitamina D, că e o gură de român de cadorisit din banii publici.  La hoția în cerc i se spune România! 
Așadar, Parlamentul zice că trebuie dată miere elevilor, Guvernul lui pește zice că avem de furat banii ăia, îi dăm prin buget sereiștilor și spionilor. Cel care controlează Guvernul lui pește, condamnatul Dragnea, zice, mă, prostălăilor, banii nu sunt pentru servicii, securiști împuțiți ce sunteți, bag eu banii ăia la vitamina D, fir-ați ai dracului de prostălăi!
Ca idee despre ce jegoși sunt mândri că sunt români:
Legea nr. 509/2006 privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru preșcolari si elevii din clasele I - IV din învățământul de stat si confesional.
Datul mierii:
Parlamentarii au votat, pe 21 noiembrie 2018, pentru ″miere în scoli″ şi voiau ca preşcolarii şi elevii din clasele I-IV să primească 350 de grame în fiecare lună.

Furtul mierii:
ORDONANTA DE URGENTA privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene

Art. 21 - In perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2019 se suspenda aplicarea prevederilor Legii nr. 509/2006 privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru prescolari si elevii din clasele I - IV din invatamantul de stat si confesional, cu modificarile ulterioare.
Banii furați ajung înapoi în buget și implicit la servicii:
Conform proiectului, bugetul SRI este de 2,4 miliarde lei, cu o creştere de 4,8% faţă de anul trecut, cel al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale de 604 milioane lei, cu o creştere de 69%, bugetul SPP de 233 milioane lei, în creştere cu 20% iar bugetul SIE de 309 milioane lei, în creştere cu 8,5%.
Inculpatul Dragnea îi dă o copită vasilicăi și îi spune marș acasă, banii sunt pentru vitamina D:
Amendament 1: "Se suplimentează bugetul Ministerului Sănătății (...) cu suma de 295.000 mii lei, credite bugetare și credite de angajament, pentru următoarele programe de sănătate: Vitamina D, Panorama și Teste markeri tumorali" Motivație: Suma propusă asigură implementarea de către Ministerul Sănătății a 3 programe pentru populație, respectiv: Programul Vitamina D – proiect nou care va începe a se derula în anul 2019 și cuprinde analize pentru depistarea carenței de Vitamina D pentru un număr estimat de 3,56 milioane de asigurați




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.