sâmbătă, 23 februarie 2019

Două săptămâni de fluturat jegul electoral al lui Pașcan!


Două săptămâni de fluturat jegul electoral al lui Pașcan!
Ca să ne înțelegem, poliția nu se sesizează pentru că bani publici de la inculpații din primărie, pe motiv de reparații mașini (26.000 de lei) plus 700 de litri de combustibil, lunar, pentru mașinile poliției târgumureșene (mai mulți ani), iar cei din primărie nu dau amenzi pentru afișare ilegală pe motiv că gagiul a prestat împreună cu familionul în primărie. Rămâne varianta sesizării la poliție, aia nu se mișcă încă, nici autoritatea electorală  și nici CD. Rămânem cu jegurile lui Pașcan, campania electorală nesimțită pentru ăla cu texte cu grofi și de păduri care trebuie să rămână ale românilor. Vă întrebați în câte secunde dispăreau mizeriile lui Pașcan bacsi dacă erau puse de UDMR? Cum presta poliția locală controlată de băieții de la SRI și cu cadouri de la români și maghiari prin voia inculpaților români din primărie?! Doamne ferește, niște românoi în uniforme erau să pună de un nou război etnic pentru că au repulsie la etichete în limba maghiară!
P.S. Poliție mânjită sau nu, după cum v-am declarat, poate înțelegeți unde e escrocheria, gagiul nu poate fi candidat pentru că partidul trebuie să înregistreze 200.000 de semnături în prealabil, listele se fac până pe la mijlocul lui aprilie, gagiul ținut la piept de Florea trebuia să-și facă campania peste două luni. Sfântă golănie etnică românească sau ce?!  
P.S.2 Aștept pe legea informațiilor publice facturile cu reparații mașini poliție târgumureșeană din banii maghiarilor, rromilor, sașilor, românilor (26.000 de lei), anterior campaniei împotriva ziariștilor, bloggerilor și șefilor de partide care nu pupincuresc inculpații români. Ca să știm lucruri și ca să știe și alte instituții cum vin banii publici de la inculpații români care simt nevoia să-și asigure protecție după zeci de ani în care i-a durut la banană de poliția cu școală și au controlat doar poliția sereiștilor și cu 12 clase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.