joi, 7 februarie 2019

Poliția bucureșteană fără cadouri din bugetul local de la inculpații români recunoaște că proștii închid semafoarele în Târgu-Mureș punând în pericol siguranța traficului rutier!


Poliția bucureșteană fără cadouri din bugetul local de la inculpații români recunoaște că proștii închid semafoarele în Târgu-Mureș punând în pericol siguranța traficului rutier!
Ce să vezi, conducerea Poliției Române nu e ca poliția locală sau Poliția Mureș, cu cadouri din bugetul local prin inculpații români din Primăria Târgu-Mureș, și obligă polițaii loco să le dea proștilor  peste bot: funcționarea semaforului pe galben intermitent pune în pericol siguranța traficului rutier! Bine că poliția fără bani cu speranța de protecție a inculpaților nu ordonă și verificarea escrocilor care au tras linii de parcare la un mm de trecerea de pietoni, prostovanii care au făcut sensurile giratorii în imediata apropiere a trecerilor de pietoni sau bolovanii care au inventat indicatorul ilegal și bilingv, pentru marșul secuilor, 85 de bucăți din banii voștri și pentru foametea găștii inculpaților, ghiciți ce descreierat a avut ideea! Poliție Română, cum sună uniformele mânjite din decizia inculpaților români, cu tabere de pictură (15.000 lei), excursii cu subordonate în afara țării, reparații mașini și direcții (26.000 de lei!), combustibil (700 litri lunar), cupa fotbalistică a poliției locale (20.000 lei), sport sindicalist (90.000 lei), angajările de sereiști adevărați și plecarea condamnaților prin tribunale militare, cu sentință de a nu fi aleși sau a alege?! Pute sau nu, sunt mânjiți așa-zișii oamenii ai legii de către inculpații români?! Adunați pomenile și vedeți dacă e sau nu protecție din banul târgumureșenilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.