miercuri, 13 februarie 2019

Polițist...conjunctiv

Polițist...conjunctiv
Numai la Târgu-Mureș, orașul în care inculpații români din Primăria Târgu-Mureș simt nevoia, atunci când au dosare și după vreo 17 ani în care nu au dat banii ăștia cadou uniformelor, să arunce cu 26.000 de lei în Poliția Mureș, pe motiv de reparat mașinile poliției din bugetul târgumureșenilor, plus pomana de 700 de litri pentru mașini poliție, ca și cum MAI a murit și inculpații din primării trebuie să sară cu banul. Cum DNA nu explică încă fenomenul: sunt inculpat, dau bani la uniforme, redau doar fragmente dintr-o discuție nocturnă cu un polițist adevărat (cu școală) și care împingea ca un hamal mașina unui cetățean. E o problemă cu parcarea? Doar e loc de un metru, nu e problemă că se parchează pe trotuar... Dar ce, pe trecerea asta de pietoni nu a murit nimeni!... Nu e interzis să parchezi la 25 de metri înainte și după trecerea de pietoni semnalizată, e interzis pe un sens (sic!).... nu avem problemă cu indicatoare bilingve și ilegale, vorbiți la primărie! Noi am cerut la primărie semafor, ăia nu vor să respecte! Cum filmul are în titlu polițist adjectiv, poate aici avem un polițist conjunctiv, sau cu conjunctivită! Gagiul știe lucruri, dar nu le aplică și mai grav nu-i pasă!  Și când șefii tăi se mânjesc cu 26.000 de lei pentru reparat mașini și alți bani din bugetul local prin vroia inculpaților, pe motiv de cumpărat combustibil (700 litri lunar), aveți imaginea perfectă a fenomenului.
P.S. Doar la Târgu-Mureș se aruncă în poliții locale cu foștii sereiști, la piețe cu armată și jandarmerie, cu condamnați de tribunale militare sau civile, pentru că ăștia respectă ordinele și pot fi și controlați ușor,
P.S. Niște polițiști cu numele făceau acum câțiva ani ordine acolo, blocând roți sau ridicând mașini, în funcție de sensul de mers(!). Mai mult, uniformele cu 12 clase și sereiștii aferenți vroiau să ridice și mașinile noaptea, ca să ajute firma beneficiară și să învețe minte idiotul de târgumureșean care parchează ca un bou! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.