duminică, 10 februarie 2019

Firea se laudă cu ce fac inculpații români la Târgu-Mureș de vreo 3 mandate! Transportul elevilor subvenționat 100 la sută pentru pomană gășcar român de partid!

Firea se laudă cu ce fac inculpații români la Târgu-Mureș de vreo 3 mandate! Transportul elevilor subvenționat 100 la sută pentru pomană gășcar român de partid!
Firea se laudă cum că de luni elevii bucureșteni se vor plimba gratis la școală, pentru că părinții lor plătesc din bugetul local, prin taxe și impozite, costul afacerii. Cum se apropie anul electoral e normal, doar că s-a copiat cu nesimțirea modelul târgumureșean, cu mențiunea că la Târgu-Mureș banii au fost pomană pe mizeria de Transport local cu mașini  intenționat distruse sau cumpărate la mâna a 7-a și pe mizeria de Siletină, care a debutat cu cotețe pentru transportul urban. Siletina știți a cui amărât și cu un cartel ordinar și o amendă de vreo 180.000 de euro, din care escrocii de la Siletina au plătit jumătate din banii Transportului local, cum a constatat furtul de 90.000 de euro Curtea de conturi! Ceva pușcărie pentru hoții români?!
Cartelul taxi al escrocilor români și maghiari, coordonați de Siletinul întârziat aici: http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/bucket8/id8961/10_decizia_96_publicare_site.pdf
Pluto taxi (a țiganului, pentru că așa îi place să i se spună, nu rrom, Venzi Janos) – fără amenzi, singura firmă legală, care nu a cedat la vreun șantaj, ca să fure cu escrocii.
Furtul calificat, bani de la Transport local pentru escrocul de la Siletina: https://ardealnews.ro/2017/08/25/raportul-curtii-de-conturi-probleme-de-milioane-in-asocierea-transport-local-siletina/
Deocamdată, fără pușcărie și nici pentru golăniile cu stații, Cătană și alte specimene românești de-ale casei de comenzi bani pentru românași.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.