marți, 26 februarie 2019

Gunoaiele zac la Târgu-Mureș până când se votează, joi, bani pentru salubritate!

Gunoaiele zac la Târgu-Mureș până când se votează, joi, bani pentru salubritate!
După mecanismul etnic cunoscut, lăsăm idiot ca să nu plătească banii, pentru că i-am promis idiotului (cu fotbalul), prin HCL, că îi dăm alți bani publici, ca să-și plătească obligațiile la stat, doar că aici nu avem înapoiat, se alocă banii voștri, culeși tot de la voi, la mărirea taxelor.  Joi vin și banii, ai voștri, la mărire de servicii. Oare găinarii măresc și taxa de habitat, banii pentru Coral și mizeriile alea toxice? Cum a rămas, DNA Cluj, cu mitele date obișnuit de Coral la gașca PD/PNL(subiecte grase DNA)  și cu perchezițiile la gașca din primăria Târgu-Mureș?! Atenție, taxa de habitat e taxă specială, trebuie încasată în cont separat, așa că puteți găsi toți banii și urmări cum se întorc banii la gașca din primărie, așa cum scria EVZ.  Un pont, ședințele cu pomeni Coral au fost conduse de Maior, care e dat de EVZ ca încasator.
https://evz.ro/exclusiv-evz-schijele-coruptiei-din-dosarul-uioreanu-ii-lovesc-pe-edilii-din-zalau-si-targu-mures.html


15. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor de salubrizare în Municipiul Târgu Mureş.

Ardealnews.ro zicere: Va spuneam ieri, că după 20 de ani de administrație „performantă”, ne ajung toate gunoaiele din urmă și la propriu și la figurat.

La propriu, ieri, administratorul Asocierii firmelor Iridex Group Import Export SRL și Servicii Salubritate București SA, care administrează depozitul ecologic de gunoi de la Sanpaul, a oprit la poarta masinile apartinand Salubriserv SA, compania care se ocupa exclusiv de colectarea gunoiului din Tirgu Mures.

Am urmărit toate declarațiile și știrile din ultimele 24 de ore pe aceasta tema în speranța că această nouă problema grava, creata de conducătorii primariei Tirgu Mures, va fi rezolvata rapid. Ce sa vezi, în afara de unele declarații ambigue și fără niciun fond, date de oameni micuți împinși în fata de șefii lor din primărie sa scoată castanele din foc, nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.