joi, 14 februarie 2019

Inculpații noștri, imaginea lor, banii noștri, dedicați pe firmele gagiilor lor! Peisaj etnic de Târgu-Mureș, interese pentru pomeni etnice strict românești, SRI muncește doar când e obligat să asculte inculpații români!

Inculpații noștri, imaginea lor, banii noștri, dedicați pe firmele gagiilor lor! Peisaj etnic de Târgu-Mureș, interese pentru pomeni etnice strict românești, SRI muncește doar când e obligat să asculte inculpații români!

Și încă nu s-a scris prea mult despre cine are contracte pe primărie și simte nevoia să facă afaceri și în privat pe inșii din primărie, cum sar avocații (pro-bono?!) după contracte pe... primărie, cum simt unii nevoia să sponsorizeze primăria după ce primăria le dă pomana. DNA, ia caută, ca să nu avem surprize, contracte pe instituție și pentru afaceri electorale și în privat (video, audio, atacurile vandalilor cu autocolante, ziare controlate și în campanie cu publicități prin sifonarii știuți, prin chirii, mese  ș.am.d.) și unde ajung așa-zisele sponsorizări pe primărie după ce capitaliștii lui pește primesc afaceri de la inșii din... primărie. Plus, cum a rămas cu Coral și perchezițiile alea, DNA Cluj-Napoca?!
Ardealnew.ro zicere:

Daca va intrebati de ce presa mureseana tace, pardon, publica doar plantarea de panselute 😉

Am publicat ieri cazul: INCREDIBIL! Primarul trimite Politia pentru a INTIMIDA un jurnalist muresean si a OPRI dezvaluirile acestuia!. Cazul, de o gravitate mai mult decat ingrijoratoare, a ajuns si in presa nationala: newsweek.ro, tolo.ro, libertatea.ro. Ce sa vezi, „surpriza”, in presa mureseana absolut nimic!

Tacerea presei pe acest subiect sa aiba oare directa legatura cu banii platiti de primaria Tirgu Mures, din banii targumuresenilor, asa vreo 150.000 de euro pentru doar 8 luni, la care se adauga cei primiti de la CJ Mures, iar suma se completeaza cu contractele incheiate cu alte societati administrate de stat, ajungand probabil undeva in jurul sumei de 100.000 de euro pe luna?! La banii astia, probabil se supara „presa mureseana” cand nu planteaza astia intr-o zi panselute, ca n-au ce publica 😉 (vezi la finalul materialului fotocopie cu unul din contractele la care facem referire)
„Fake news” platit de primarie din banii nostri…

Aceste contracte care au ca rezultat o presa locala care publica toate „realizarile” lui Florea, Maior si Peter, dar nu numai, limitand accesul muresenilor la o informare corecta si reala, reprezinta o mare risipa de bani publici, care, pe langa milioanele de euro cu care se puteau construi scoli moderne, ne mai si pozitioneaza in fruntea clasamentului pe Romania la acest capitol, din pacate.

Este incredibil ca primaria sa plateasca sute de mii de euro pentru campanie preelectorala mascata, de fapt un fel de fake news-uri pentru contribuabili.

De exemplu, dupa cum vedeti Oradea sau Alba Iulia aloca ZERO lei pentru cumpararea presei locale. Acum faceti o comparatie in privinta dezvoltarii acestora fata de Tirgu Mures. De ce oare?!

De asta a devenit Mures Stiri cel mai apreciat portal de stiri din Mures…

Din pacate, nu putem face nimic. Au invatat sa faca astfel de imoralitati in mod legal. Nu ne ramane altceva de facut decat sa va spunem ca daca doriti o informare corecta, singura varianta este sa ne urmariti in continuare. Da, avem multe stiri neplacute, dar reale. Da, dupa semnarea si in acest an a contractului cu bani pentru presa, nu veti gasi altundeva prezentata realitatea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.