luni, 4 februarie 2019

Descreierații de la PSD iau mierea copiilor, pentru a da bani SRI, pentru a lua bani de la SRI și a cumpăra vitamina D de la vreun mândru că e... român!


Descreierații de la PSD iau mierea copiilor, pentru a da bani SRI, pentru a lua bani de la SRI și a cumpăra vitamina D  de la vreun mândru că e... român!
Marele program cu miere pentru copii a capotat pentru că Guvernul Dragnea al PSD a blocat acordarea mierii. Banii respectivi, ca și alții, au intrat la mărit pomana pentru servicii, adică SRI și spioni. Apoi vine Dragnea și zice că e nasol să dai bani la spioni și SRI-ul cel temeinic cu maghiarii și alte cele și banii de miere se transformă în bani pentru vitamina D. Curată poveste cu Dănilă Prepeleac! Mierea aprobată prin parlament, blocată de Guvernul controlat de Dragnea, bugetul făcut de Guvernul lui Dragnea, blocarea unei părți din buget de către inculpatul Dragnea. Să nu mai știe sluga ce cere stăpânul? Mai bine zis, să facă ăia pe proștii, ca inculpatul român al neamului să pară băiat bun. Să iei banii de la servicii, dați de Veorica, bună mișcare de propagandă românească pentru pensionari și fanii haznalelor TV! Măcar aici nu a mai fost nevoie de la consilierea evreiască/israeliană de povești cu tentative de asasinat, cei 4 cavaleri ai apocalipsei sorosiste și de urmăriri fictive cu mașini! Că tot vorbeam de povești, mai sus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.