sâmbătă, 9 februarie 2019

O idee pentru inculpații români din Primăria Târgu-Mureș: 600.000 de euro pentru utilitare la români, cu care să se salte mașinile târgumureșenilor!



O idee pentru inculpații români din Primăria Târgu-Mureș: 600.000 de euro pentru utilitare la români, cu care să se salte mașinile târgumureșenilor!
Cum vremea haiduciei a trecut la Târgu-Mureș, cu furat proprietatea ta pe firmă de românaș, fie-i numele spurcat, inculpații etnici ai Primăriei Târgu-Mureș se pot gândi la o golănie mai fină: cumpărat mașini din banii publici pentru a se sălta mașinile târgumureșenilor. 600.000 de euro, cât 3 patinoare Remo și intermediarii care cunosc românii loco din primărie sau aiureli de gen 3 baloane  bazin pe firmele întreținutului român Pușcaș. Sau vreo 5 skode pentru dosul fin al bugetarului cu ochi mai mult sau mai puțin albaștri. După ce tai banii de la licențele Microsoft, DNA știe de ce?!

Consilierul USR mai spune că Primăria Capitalei vrea să achiziţioneze utilaje pentru ridicarea maşinilor, înainte ca un astfel de proiect privind ridicarea autoturismelor să fie votat.

„Este culmea absurdului bucureştean. O companie ilegală, Compania Managementul Traficului Bucureşti, cumpără utilitare de 620.000 euro din banii noştri pentru a ne ridica maşinile.

Dincolo de dezbaterea despre ridicarea maşinilor parcate pe prima bandă sau pe trotuar, discuţie legitimă şi foarte necesară, e o ironie absurdă ca o companie înfiinţată nelegal de Gabriela Firea să ridice cu banii noştri maşinile parcate nelegal”, susţine Ciceală. Zf zicere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.