marți, 12 februarie 2019

Câte indicatoare pot plasa fomiștii banului public pe 3 km de stradă? Afacerea 20.000 de lei de la voi pentru buzunarele lui, specific Târgu-Mureșului! Aproape 300 de indicatoare!

Câte indicatoare pot plasa fomiștii banului public pe 3 km de stradă? Afacerea 20.000 de lei de la voi pentru buzunarele lui, specific Târgu-Mureșului! Aproape 300 de indicatoare!
O altă afacere care pute, așa-zisa moderizare, pe întreținutul proiectant Cătană, care s-a lins pe bot de mizeria Știi TV cu pupincurism etnic pentru inculpații români și pentru casetele pe bani publici din primărie, Revoluției-Republicii-22 Decembrie, prilej de dat bani la firmele abonate, Valpet, Astor, Citadin, Kiss Unicum, Horațiu Moldovan și liniuțele pe asfalt, ați înțeles beneficiarii, unii condamnați pentru mită, alții morți, dar cu denunțuri anterioare la DNA, toată fauna.Ce atrag atenția e afacerea cu indicatoare rutiere noi, doar 20.000 de lei de livrat. Cum bănuți ajung cam toți la Kiss Uncicum, firmă iubită de inculpatul român Florea și atârnătorii pe măsura faptelor lui(probabil sute de mii sau milioane de indicatoare plantate în două mandate de român, cu speranța votului bun de la UDMR pentru diverși înapoiați sau afaceri pe români), ia să numărăm câte indicatoare pot planta sărăntocii pentru spart banii publici. Vom folosi prețul de pe Emag al indicatoarelor, adică preț maximal.
În medie, fiecare indicator e 50-80 de lei. Să punem o medie, de 75, ca să nu fie discuții. 20.000 împărțit la 75 dă 266 de indicatoare rutiere. Rețineți, pe 3 km liniari, hai să fie 6, pe ambele sensuri. 266:6 dă 44 de indicatoare pe fiecare kilometru sau un indicator la fiecare 20 de metri! Nu am calculat țevile necesare, pentru că nu se specifică că ele vor fi cumpărate în același contract sau le va vinde vreun găinar român la primăria inculpaților români! Atenție, țeava unui indicator e cam 11o lei bucata. Aici au fost banii dumneavoastră și firmele întreținuților lor!
P.S. Vobim de orașul în care escrocii au pus 80 de indicatoare rutiere ilegale, cum a declarat Poliția Română cea nemânjită local cu bani din bugetul local pe așa-zise reparații mașini și cumpărat combustibil, jucat fotbal, jucat De-a sindicatele cu anii publici (atenție, DNA!), cu premii în excursii afară și în țară, cu ocazia marșului secuilor, fără firmă, fără preț, fără licitație, ați ghicit de ce și în care escrocii abandonează pe banii publici indicatoarele cu Se ridică, se blochează, sunați la dispecerat, pomana porcului pentru găinarii cu ridicat mașini (atenție, DNA, au început să fie luate unele indicatoare, ca să se acopere mizeria!), ca să nu mai spunem de hoția cu indicatoare luminoase la zilele târgumureșene 2017, 2016, 2018 și mizeriile aferente târgului de cariere din banii publici, La astea le plătiți și curentul electric, pentru că escrocii banului târgumureșean fac economie la...semafoare!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.