duminică, 24 februarie 2019

Barbarie de Târgu-Mureș sau cum natura vie produce afaceri vii la români și maghiari

Barbarie de Târgu-Mureș sau cum natura vie produce afaceri vii la români și maghiari
Pentru procurorii DNA Târgu-Mureș, ia luați urma banilor, că tot se laudă proștii cum cumpără mașini specializate, cum vând rămășițe și lemn și cum folosesc firme de electricieni ca să facă ceea ce ar trebui să facă proștii din servicii verzi, cu salarii nesimțite, dar externalizate la românii și maghiarii casei. Barbarie de Târgu-Mureș sau ce înseamnă să distrugi un copac, a pune mâna pe crengi, lemn și să justifici golănia cu cumpărarea utilajului de zeci de mii de euro! Plus, posibilitatea de a se dona în Valea Rece fanilor recunoscuți ai inculpaților cu derapaje exact la adresa rromilor, dar cu afaceri pentru ei, prin băiatul casei, Bența bacsi!
P.S. DNA Târgu-Mureș, ia caută externalizare îngrijire spații verzi, cu închiriere de utilaje pe care proștii le dau șefilor de asociație pupincuriști și dispuși să muncească în locul românilor și maghiarilor care primesc banii publici! Plus afacerile inculpaților din primărie pe flori, că și acolo e groasă la decontare fictivă, cum a găsit DNA deja și pute a multi-etnic!
P.S.2 Fomiștii au ras copac după copac pe întreaga stradă. Cât costă dispozitivul pe care trebuie să îl justifice potlogarii și ce electrician bolnav a tăiat și acolo?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.