sâmbătă, 9 februarie 2019

Oare va munci poliția târgumureșeană luată la miștocăreală de amețiții din Primăria Târgu-Mureș?! După ce și-a luat banii cadou, de la inculpații tot de acolo?!

Oare va munci poliția târgumureșeană luată la miștocăreală de amețiții din Primăria Târgu-Mureș?! După ce și-a luat banii cadou, de la inculpații tot de acolo?!
Poliția municipiului Târgu-Mureș. Biroul rutier, le spune celor care se dovedesc prostălăii din Primăria Târgu-Mureș că trebuie să prelungească programul de funcționare al semaforului de la trecerea de pietoni ucigașă, de pe strada 22 decembrie 1989, proștii nu se conformează două luni și nici nu răspund poliției, după modelul escrocheriei cu 80 de indicatoare ilegale și bilingve, plantate cu ocazia marșului secuilor de un ratat cu ochi albaștri! Mai bine zis, acolo, slugile lui Florea au răspuns la miștocăreală, că indicatoarele rutiere de la trecerile de pietoni sunt de informare cetățeni. Cum să le mai ceri acum proștilor să se conformeze poliției care și-a luat banii publici (multe zeci de mii de lei!) prin HCL de la inculpații din primărie, pe scuza reparații mașini și cumpărat combustibil, din dorința inculpaților de protecție?  
  
Exact lângă trecerea de pietoni cu semaforul închis de escroci seara și noaptea, pentru a nu deranja, se lăfăie niște mizerii electorale ale gășcarului român Pașcan, om de casă al inculpaților români din primăria pomenilor strict pe români. Cum să meargă același polițist luat la miștocăreală de prostălăi, ca să dea jos rahatul ilegal al poetului Pașcan?! Abia acum se va vedea dacă poliția e vierme sau nu și dacă nu cumva tot Bucureștiul îi va obliga pe bugetarii cu cadouri de la inculpații români din primărie să muncească! 
P.S. Demnitate vândută pe tabere de pictură pe Asociația vulturul albastru și sereistul Bretfelean șef de tabără, cupa fotbalistică, mai multe asociații sindicale pe banii publici, excursii folclorice sau după sticle pline, reparații mașini poliție, combustibl pentru mașinile MAI, cu șantajul de rigoare la adresa pompierilor care nu dau autorizație la gunoiul numit discoteca primăriei, haideți că nu e greu, DNA și restul instituțiilor cu surprize posibile la inculpați! Peste 100.000 de lei sparți din bugetul târgumureșenilor, în timp ce prostălăii nu dau bani școlilor și nu repară instituții folosite de vreun retardat pentru imagine.
P.S.2 Probabil că nu toți polițiștii au rude în primărie, ca să fie șantajabili și nici nu au intrat în instituție pentru a-și angaja rude. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.