miercuri, 13 februarie 2019

Poliția Târgu-Mureș se plânge că Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș nu se conformează cererii de extindere a programului de funcționare a unui semafor, dar nici nu îndrăznește să ia jos gunoiul lui Pașcan!


Poliția Târgu-Mureș se plânge că Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș nu se conformează, de două luni, cererii de extindere a programului de funcționare a unui semafor, dar nici nu îndrăznește să ia jos gunoiul lui Pașcan!

Poliția Târgu-Mureș se plânge că Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș nu se conformează, de două luni, cererii de extindere a programului de funcționare a unui semafor! Ar fi trist dacă nu ar fi nostim, pentru că ăstora le e frică și să ia jos gunoiul lui Pașcan, lăsat să zacă, electoral, ca să nu supere inculpatul. E drept, după ce te-ai mânjit luând din bugetul local, prin  pomana inculpaților, bani pentru...reparații mașini poliție și combustibil mașini MAI. DNA Târgu-Mureș, nici o lucrare pe subiect?!

P.S. Culmea e că polițiștii pensionari știu că escrocii au făcut treceri de pietoni ilegale, parcări ilegale și au pus indicatoare rutiere în copaci sau curbe sau au dublat pe un sens indicatoarele pentru a dedica toți banii  maghiarului verificat, dar vorbesc doar între 4 ochi, fără să meargă la DNA sau să facă plângere la MAI!Curajoși foc, pensie faină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.