miercuri, 27 februarie 2019

Doar DNA vă apără, români, de hoții români!

Doar DNA vă apără, români, de hoții români!
Pentru că infracțiunile de tip politic și economic, din bugetele locale sau centrale, se fac doar cu cloțani puși politic, de escroci și hoți calificați trimiși în primării, consilii locale sau județene, în ministere, în Guvern, în partide. DNA e singura instituție care vă apără de acești hoți români cu gulere albe, de cei care pot fura și fură, de cei care fură pentru partide, de nebunii care fură etnic, în numele românismului bolnav, ca în Ardeal. Toate aceste lepădături nu riscă să fure individual câte un singur cetățean, ci la grămadă și nici nu vă fură din buzunare, pe stradă, ca să aveți ocazia să îi dați ce merită. Ei fură cu încrederea voastră, șantajând angajații, amenințându-i pe subordonați, lăsându-și retardații ca să semneze ilegal mii de acte în primării. Descreierații ăștia au cumpărat uniforme, au cumpărat avocați, plătindu-le cadouri din banii publici, ca să aibă protecție atunci când banditul român e prins și trimis în judecată. Escrocii prinși de DNA și condamnați de statul român ar merita, însă, pedepse pe măsură. Nu au furat un ins, au furat 200.000 sau 150.000, iar pedeapsa borfașilor ar trebui să fie proporțional corespunzătoare. Altfel vom avea în continuare hoți români care au devalizat primării, consilii județene și fac pușcărie ca un amărât de rrom care a furat un costum de haine!  În concluzie, susțineți DNA, mergeți la DNA atunci când identificați ilegalități, aveți curaj să mergeți cu borfașii în tribunale, pentru că numai așa hoții români își vor primi pedeapsa cuvenită și comunitatea va fi protejată de orice borfaș împuțit care va mai încerca să fure românește!
P.S.DNA, data viitoare lasă tembelii din consiliile locale și județene la complicitate. Altfel, cum s-a dovedit, prostălăii vor vota în mod repetat pentru borfașul român și retardații lui care comandă slugilor inepte să voteze.
P.S.2. Legea avertizorului public și dați hoților români din primărie, instituții publice sau consilii peste bot, din postura de martor sub acoperire, dacă nu vreți să fiți martor pe față, posibil și șantajat sau amenințat cu poliții de către hoții români!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.