duminică, 10 februarie 2019

Străzile făcute pe proiectul abonatului Cătană cu 5000 de euro doar indicatoare rutiere cresc din pix în bugetul local! Românism de Târgu-Mureș!

Străzile făcute pe proiectul abonatului Cătană  cu 5000 de euro doar indicatoare rutiere cresc din pix în bugetul local! Românism de Târgu-Mureș!
Deși era vorba de o sumă mai mică, 17 milioane, se scoate în buget din pix 20 de milioane, ce mai contează 750.000 de euro la inculpații români?!

27. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 49 din 23.02.2017 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru “Modernizare strada Revoluţiei – Republicii – B-dul 22 Decembrie 1989”.
Rețineți că pentru aceste străzi s-a pus din pix indicatoare rutiere de 5000 de euro! Pentru că Kiss Unicum și pentru că unii consilieri nu ar vota fără să aibă și etnia ceva.
Ați ghicit, la proiect se împart banii între românul Marius Cătană, mare proiectant al lui Florea bacsi, între mituitorii de la Astor, mortul de la Citadin, mizeriile de pișcoturi, afacerile Valpet și alți românași de-ai casei sau sectei. Plus indicatoare pe Kiss Unicum și liniuțe de la Horațiu Moldovan și firma lui. Românisme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.