duminică, 10 februarie 2019

Bocicor e viu și luminos. Ornamente luminoase demne de o lucrare DNA Târgu-Mureș?!


Bocicor e viu și luminos. Ornamente luminoase demne de o lucrare DNA Târgu-Mureș?!
Atenție, afacerile cu închiriat, montat și demontat sunt mai vechi, milioane de euro au fost sparte de inculpații români pe șmecheria asta și mizeriile au fost lăsate multe luni peste normă și au fost iluminate din banii fraierilor. P.S. Inculpații români au afaceri și cu mizeriile gen Târg de arte și meserii, potlogării care expun panouri luminoase ani întregi, tot pe banii târgumureșenilor furați și la factura de curent electric.   

Msnew.ro zicere:

E BINE Ș-AȘA RĂU! Sereleul târgumureșean Intra Serv, firma controlată de familia Bocicor prin Alin Ovidiu Bocicor (40%), Ioan Leontin Bocicor (30%) și Leontin Vasile Bocicor (30%), a încasat de la municipalitatea, în urma contractului nr. 268, semnat în 20 noiembrie 2018 în numele orașului de primarul Dorin Florea, suma de 434.656,29 de lei + TVA pentru montarea ornamentelor luminoase în Târgu Mureș. “Ura și la gară!”, „Să fie primit coane și când ne-a fi mai rău, așa să ne fie!” etc, șamd și alte similitudini…



Bănuiesc că-i inutilă precizarea, dar totuși (datorie profesională): contractul din 2018 de montare a ornamentelor de iarnă în Târgu Mureș a fost executat în urma unei proceduri de cumpărare directă (nu prea se mai complică nimeni cu licitații de când s-a modificat legea achizițiilor publice).



În iarna trecută, 2017-2018, tot abonatul public Intra Serv a executat „pavoazarea cu ornamente luminoase a municipiului Târgu Mureș”, ceva mai scump, atunci era și Florea mai darnic, primind pentru acest serviciu suma de 1.002.733,84  lei + TVA. Acum, probabil pentru a părea mult mai ieftin, contractul a fost semnat doar pentru montarea ornamentelor kitchoase, ca toate sclipiciurile “de iarnă”. Dar vă ținem “la curent” (adică informați) și cu prețul „halatului” pentru demontare (care a fost executată deja).



Dacă doriți să aveți și o măsură similară, aflați că în Sibiu, contractul pentru montare-demontare oranamente pentru sărbătorile de iarnă + mentenanță/reparare și depozitare a acestora (servicii “puțin” mai complexe decât în Târgu Mureș) a costat 154.700 de lei, adică de aproape 7 ori mai puțin decât în Orașul Armoniei (celor neîncrezători: verificați contractul Primăriei Sibiu cu firma SC Electro Con SRL). Ș-apoi, să ne ierte Dumnezeul esteticii, cum a arătat Sibiul față de Târgu Mureș…



La-ncheierea scrierii, îngăduiți-ne să mulțumim cinstitelor “gazde” (adică surselor oneste din Primăria condusă de cuplul indestructibil Florea & Maior) și, fiind latini, să vă urăm tradiționalul “Fiat lux” (“Să se facă lumină”)!



Cătălin VISCHI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.