luni, 11 februarie 2019

Bani pentru nesimțiții lui Teodorovici

Bani pentru nesimțiții lui Teodorovici
Mândru că e român, cel puțin ca ins de partid, Teodorovici aruncă cu bani în incapabili. Ăia care nu sunt în stare să răspundă în termenul legal la o cerere pe legea informațiilor publice. Păcălicii  dați în judecată pe contencios administrativ vor primi tichete de masă! Măcar așa vor fi în stare să afle cum demenții din PSD le-au trântit impozitele nesimțite care acoperă, în fapt, într-un an, tichetele de vacanță?! Escrocherie a hoților mândri că sunt români sau alte neamuri, pentru că un bugetar e furat de 1700 de lei anual și primește 1450 în tichete de vacanță. Restul e pentru flori pe mormintele PSD?!

România TV zicere: Ordinul ministrului de Finanțe nr. 1073, emis pe 6 februarie, stabilește: "În anul 2019 se acordă lunar, personalului din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, indemnizația de hrană, reprezentând a 12-a parte din două salarii de bază minime brute pe țară garantate în plată”.

Următorul alineat prevede că indemnizația, în valoare de 346,66 lei/lună, se plătește odată cu salariul de bază și se acordă proporțional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară celei în care se face plata.

Ordinul mai prevede că indemnizația de hrană nu se acordă persoanelor care ocupă funcții de demnitate publică.

De la 1 ianuarie 2019, toți angajații la stat primesc indemnizație de hrană, reprezentând două salarii minime pe economie, declara, la Palatul Victoria, la finalul lunii decembrie 2018, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

"Începând cu 1 ianuarie 2019, toţi salariaţii vor primi anual două salarii minime pe economie drept indemnizaţie de hrană. Era o prevedere în ordonanţă şi nu era clar dacă se proroga sau nu. Se aplică de la 1 ianuarie 2019”, a spus Teodorovici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.