vineri, 1 februarie 2019

Escrocherie etnică din banii publici. 275.000 de euro per apartament! Doar de la primăria inculpaților români din Târgu-Mureș!

Escrocherie etnică din banii publici. 275.000 de euro per apartament! Doar de la primăria inculpaților români din Târgu-Mureș!
Pentru că... foame la români, pentru că bisericuțe de import, pentru că subordonați, foști angajați ai primăriei, foști subordonați de partid, românul, în general, verificat la sânge trebuie să pupe o altă afacere etnică. SRI, nimic, DNA, nimic?! Rahat etnic specific Târgu-Mureșului, ce a primit UDMR? Să ghicim, autorizații pentru clinici, festivaluri dance, statui, cântăcioși maghiari și unguri, pază și alte mirodenii de fel?! Atacați mizeria cu dedicația etnică pe mansardare, prin prefectură!
P.S.DNA, afaceri lemn cumpărat de primărie, dacă înțelegeți! Vopsea cumpărată de primărie, indicatoare, coșuri de gunoi, pentru că etnicul român trebuie menajat la buzunar pe firmele etnice și bugetul local suportă golănia etnică!
P.S. 2 Escrocherii cu reparat blocuri și cedat terasă. Două afaceri etnice pe firme diferite, scuza puerilă că se închiriază mansarda vieții. Da, sigur, explicați la DNA Târgu-Mureș! Valabil și la afacerea polistiren pe blocuri și plata lui din banii locatarului, surprize, surprize!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.