joi, 27 noiembrie 2014

6 terenuri de tenis și alte spații, la jumătate din dedicația banditului PDL Mureș pentru Clodu Maior și maică-sa, pe carnet PDL! Golănie etnică și de partid jegos și de hoți, ca la Târgu-Mureș. DNA și Curtea de conturi se feresc de mafia PDL Mureș!



6 terenuri de tenis și alte spații, la jumătate din dedicația banditului PDL Mureș pentru Clodu Maior și maică-sa, pe carnet PDL! Golănie etnică și de partid jegos și de hoți, ca la Târgu-Mureș. DNA și Curtea de conturi se feresc de mafia PDL Mureș!
Cum la Târgu-Mureș sunt bandiții PDL, banii se duc doar pe carnet de partid. Două milioane de euro anual, pentru gășcarul lui Florea, Maior, ins cu ilegalități la ANI, tribunal, cu menționări în EVZ ca fiind mituit de Coral, angajat pe PFA inventat de porcul lui mare și etnic din PDL. ANI, Curtea de conturi și DNA, mai lăsați borfașul să îl alimenteze pe acesta din  banii prostimii? FCM/ASA, rahat PDL pentru a umfla Maior și mă-sa banii prostimii!
P.S. Cum sună, Curtea de conturi și DNA, instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii prostimii târgumureșene, pe care porcul lui Florea a lăsat-o la fisc, în contul datoriilor neplătite de bandit? DNA, aveai în raport că nu prea te autosesizezi, ai nevoie de sesizare în… plic?! Știm, e Târgu-Mureșul care trebuie păstrat de români, pentru istoria de până la 1918, dar hoții sunt mereu bandiții majoritari și până și viermii SRI știu asta!
Iar dacă mai vreți mizerii, căutați patinoare cu 200.000 de euro pentru abonata Remo Sibiu și balon pe Asociația Protecting People, de 200.000 de euro, pe asociație înființată taman cu o lună înainte de dedicație. Pentru că banditul etnic și de PDL știe ce rahat face inclusiv cu banii celor care nu l-a votat, adică cu taxele și impozitele maghiarilor, pe dedicații etnice pur românești.
Hotnews zicere:
Primaria Capitalei a inaugurat miercuri Academia de Tenis din cadrul complexului National Arena. Aceasta adaposteste sase terenuri de tenis, cu 3 tipuri de suprafete de joc, si are 1200 de locuri pentru spectatori. Sportivii vor putea folosi cele sase terenuri de joc abia la primavara, deoarece nu au fost dotate cu baloane pentru a putea fi folosite si pe timpul iernii.

Terenurile sunt cuplate doua cate doua, au prevazute nocturne si gradene pe laturile lungi. Exista trei tipuri de suprafete de joc: zgura, acrilic multistrat cu baza cauciucata si prefabricat din cauciuc. Suprafetele sunt certificate ITF (International Tennis Federation).

"Astazi deschidem Academia de Tenis, la 5 luni dupa inceperea lucrarilor. Academia a fost construita la standarde internationale si dispune de trei tipuri de suprafete de joc. Are sase terenuri de tenis cu gradene care asigura 1152 de locuri, precum si nocturna, plus infrastructura logistica necesara desfasurarii sportului de masa si competitional, in cele mai bune conditii" a declarat Primarul General, Sorin Oprescu, care a prezentat apoi si Strategia Municipalitatii pentru Infrastructura Sportiva.

Academia de Tenis include si doua cladiri anexa care adapostesc majoritatea functiunilor ce tin de activitatea sportiva. Corpul principal de cladire este impartit in trei zone (terasa acoperita, lobby, receptia si cafeteria) precum si vestiarele cu grupurile sanitare adiacente. Corpul secundar anexa contine grupuri sanitare pentru vizitatori sau sportivi.

Academia de Tenis se adreseaza, in principal, elevilor (copiilor) si scolilor sportive care pot incheia cu Municipalitatea protocoale de colaborare. Dupa terminarea cursurilor, Academia de Tenis este deschisa publicului larg. In toamna anului viitor se va instala si un balon pentru toate suprafetele de joc, astfel incat Academia sa poata fi functionala pe tot parcursul unui an (chiar si iarna).

Academia de tenis a fost facuta de Primaria Capitalei, din bugetul local, investitia ridicandu-se la circa 1 milion de euro.

Lucrarile au demarat la inceputul lunii iulie si sunt executate de asocierea de firme Unicon SA si Asix Design.

 citynews zicere:

Primaria Targu Mures pregateste o investitie de peste 200.000 de euro, fara TVA in terenul sintetic de antrenament de pe strada Insulei. Este vorba de iluminatul nocturn al acestui teren de sport, necesar pentru antrenamentele sportivilor mureseni.
Ce se cumparaSase stalpi metalici cu platforma si scara cu cusca de protectie , opt proiectoare de 1000W, 22 de proiectoare de 2000W, 22 de reflectoare anti-orbire extern 8 placi pentru aparate, precablate, pentru lampa de 1000W, 22 de placi  pentru aparate, precablate, pentru lampa de 2000W, sase proiectoare cu lampa cu halogen de 500W sase corpuri de iluminat de balizaj cu leduri, un tablou electric general in dulap metalic amplasat in anvelopa de beton  si un generator electric 700 kVA/ 560kW
Licitatia pentru furnizarea echipamentelor pentru instalatie de iluminat nocturn este 6 iunie, de la ora 10:00, la Primaria Targu Mures.
Avandu-se in vedere situatia economico financiara actuala,  platile se vor efectua in termen de 6 luni de la data emiterii facturilor.
citynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.