joi, 13 noiembrie 2014

Condamnatul la 5 ani de pușcărie, în prima instanță, visează… străini. Minte de DD care va primi, probabil, mandatul la JilavaCondamnatul la 5 ani de pușcărie, în prima instanță, visează… străini. Minte de DD care va primi, probabil, mandatul la Jilava
Păcăliciul acesta care și-a închis singur OTV-ul după amenzile neplătite, ca urmare a minciunilor și manipulărilor pentru tractoriști și precupețe, își aduce aminte, probabil, de vremea în care nu visa să fie în gașca hoților lui Ponta  și nici nu visa ciocoi și….străini. Poate singura perioadă de care nu îi e rușine caracaleanului condamnat azi în prima instanță era când DD era director la JN, iar redactor șef era Tucă, ca între caracaleni! Alo, DD, vezi că ăla de care spui că e străin e la fel de străin ca și tine, adică locuitor al României! Mai încet cu prostiile, nu mai ești la gunoiul OTV și nici în gunoiul OTV. Brusc, ne e dor de Tolea care ți-a făcut audiența pe măsura interesului insalubru pentru gunoaie.
P.S. Cineva îi spune nebunului că poporul e alcătuit din majoritari și minoritari și străinii sunt doar neuronii din capul cretinului care se credea președintele României?
Sursa foto: zoso blog.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu